Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

„Operațiunea Steagul UE + Revoluția Luminii”, duminică, în Piața Victoriei

„Duminica aceasta creăm împreună cel mai mare steag al Uniunii Europene”, sună chemarea lansată pe contul de Facebook de grupul „Corupția ucide”. Protestatarii sunt așteptați duminică în Piața Victoriei cu coli albastre și lanterne la evenimentul denumit „Operațiunea Steagul UE + Revoluția Luminii”.

„Continuăm în același stil pașnic și creativ care ne-a făcut remarcați peste hotare! Apărându-ne drepturile, ne apăram pe noi înșine! România NU este divizată, ROMÂNIA ESTE UNITĂ!

Duminica aceasta, creăm împreună cel mai mare steag al Uniunii Europene.

Călin Popescu Tăriceanu, șeful Senatului, a spus într-un mod indirect că ar fi mai bine să ieșim din UE http://bit.ly/2luDKi9

Teodor Meleșcanu face întâlniri pe ascuns cu Ambasadorul Rusiei http://bit.ly/2lyJoCh

Nu știm exact ce direcție își doresc ei pentru România, dar noi, cei care o să ieșim duminică în Piața Victoriei, dorim să transmitem un mesaj clar pentru Europa

***Tot ceea ce trebuie să faceți este să veniți cu sursa de culoare: Foaie ALBASTRĂ + o LANTERNĂ. În ajutorul vostru vom veni cu foi albastre pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului și vom lumina cerul cu steagul UE”, se arată în mesajul organizatorilor.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ar fi frumos, dacă cineva cu resurse de informație la nivel international... sau, în cel mai rau caz... sa fie încurajată diaspora, din tarile invecinate... si, sa se dea sfoara-n tara... sa se găsească vreo modalitate, de a incuraja cetățenii altor tari... sa vina la București, și sa participe la formarea steagului UE.
  Atunci acest eveniment ar ajunge la o semnificație de niște proporții uimitoare. Va fi ca și efectul bulgarului de zapada.
  Ar apărea toate televiziunile mari din o mie și una de tarii... iar, cei care ar veni în România sa participe... ar putea deveni ei insi-și, ambasadori ai democratiei... si, ar putea porni la ei în tara o lupta anti-corupție.
  Fratilor, ar ajunge... sa se scrie cântece despre romani, și iubita lor Românie.
  Din păcate, și timpul e prea scurt.
  Dar, eu unul... as încuraja diaspora sa traga o fuga pana în tara... si, sa mai aducă unul, doi... trei colegi și prieteni, spunandu-le ca ei... or să-și reprezinte tara în acest moment istoric... si, chiar s-ar putea vedea la propria lor televiziune de la ei din tara.
  TRAIASCA ROMANIA LIBERA...- de jigodii, și lichele politice...!
  • Like 1


Îți recomandăm

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult