Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

1030 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore. Nelu Tătaru: „Am ajuns ciuma Europei nerespectând regulile și instigând la nerespectarea lor”

Nelu Tătaru - Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Încă un record al cazurilor noi de coronavirus, în 24 de ore: 1.030 de persoane au fost confirmate cu Covid-19, din 24.877 de teste. 

27 de persoane confirmate pozitiv la infecția cu SARS-CoV-2 au murit, de la ultima raportare. Până astăzi, 2.101 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

La terapie intensivă sunt în prezent 293 de pacienți. 

Ministrul Sănătății a criticat miercuri nerespectarea regulilor sanitare și de distanțare fizică. „Trăim un moment dificil. Cum am ajuns ciuma Europei? Am ajuns ciuma Europei nerespectând regulile și instigând la nerespectarea lor”, a spus Nelu Tătaru, într-o declarație de presă la Târgu Mureș, scrie G4Media.ro. Ministrul Sănătății a făcut astfel aluzie la o postare publicată pe 11 iulie pe pagina oficială de Facebook a PSD unde se spunea că „românii devin ciumații Europei”.

Sursa infografic: graphs.ro (clic pe imagine pentru a mări)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dorin check icon
    Păi ciumați de culoare roșie eram de mult ,din cauza anilor de guvernare PSD istă.De ce ne mai mirăm atâta .
    • Like 1
  • Luati aminte! Este, in totalitate "meritu"l psd, alde, pro ro si al tembelilor, ignorantilor ce ocupa acum piata victoriei.
    • Like 1


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult