Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

3 idei de cadouri funny de Crăciun pentru familie și prieteni

GLO Christmas Tree

Crăciunul este, în primul rând, despre a petrece timp cu familia și prietenii. Acele zile de tihnă și liniște în care se aud doar râsete, colinde și în care nu avem nimic urgent de rezolvat. Și ce bine este să ne luăm o pauză și să ne bucurăm de cei dragi.

Și pentru că de Crăciun cadourile sunt nelipsite de sub brad, ne-am gândit să-ți propunem 4 idei de cadouri funny numai bune de dăruit de Crăciun și de bucurat împreună.

Tricouri personalizate cu mesaje funny

Poate unele dintre cele mai funny cadouri de Crăciun sunt tricourile personalizate. Un tricou cu mesajul “Cel mai bun bucătar din casă” oferit soțului o să aducă foarte multe zâmbete în familie. Și uite așa îi transmiți soțului că poate să gătească mai des, că doar e cel mai bun bucătar.

Și în aceeași categorie intră și cănile personalizate cu poze sau mesaje funny. Mai ales dacă ai în familie sau printre prieteni o persoană care nu-și poate începe ziua până nu-și bea cafeaua, o cana cu mesajul “Inainte de cafea nu vorbesc nici cu mine” va aduce zâmbete în fiecare dimineață. Și dacă această persoană este și fumătoare, poți să adaugi și un device glo. Găsești mai multe modele pe glo.ro, în ediții limitate, cu care ai să-i cucerești pe cei dragi.

Advent Calendar, câte o surpriză în fiecare zi

Un Advent calendar este o idee minunată, mai ales dacă vrei să aduci o bucurie în fiecare zi celor dragi. Sunt tot mai multe branduri de beauty, dulciuri care au în ofertele lor astfel de cadouri numai bune de oferit în dar, mai ales iubitoarelor de skincare. Și pentru că am amintit despre Advent calendar, nu putem să nu vă spunem despre calendarul advent de pe glo.ro. O experiență specială, cu surprize și oferte zilnice, dar și o mare surpriză la final. Accesați glo.ro și deblocați ofertele zilnice pe care o să le descoperiți în Calendarul Advent. 

Jocurile ne aduc mereu împreună de Crăciun

Jocurile, mai ales cele de societate, aduc mereu multă veselie într-o casă. Sunt foarte multe jocuri în librării ideale pentru toți membrii familiei. Jocuri cu pedepse, jocuri care ne pun imaginația la treabă, jocuri de echilibristică… toate potrivite pentru orice vârstă. Pentru că, Sărbătorile sunt în special despre a petrece timp împreună și despre a ne bucura că suntem cu cei dragi lângă noi.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult