Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMag.

89.000 de oameni au dansat la UNTOLD, în ziua a doua. „Scena este impresionantă, iar marea de oameni este incredibilă”

Untold 2018 - ziua a doua

89.000 de oameni din toată lumea au fost prezenți la UNTOLD, în cea de-a doua zi de festival, în care cel mai așteptat artist a fost dj-ul KYGO. Prezent pentru prima dată pe scena festivalului de la Cluj-Napoca, acesta a fost impresionat de numărul mare de spectatori.

„Scena este impresionantă iar marea de oameni care mă așteaptă de atâta timp este incredibilă. Înainte să vin aici, am vorbit cu foarte mulți artiști din jurul meu și toți îmi spuneau același lucru: UNTOLD e festivalul la care trebuie să fii pe mainstage în fiecare an. Așa că mi- am dorit foarte mult să ajung aici și mă bucur enorm că sunt aici”, a spus KYGO.

Tot pe scena principală a urcat și Jason Derulo. Artistul american a fost prezent anul trecut la festivalul NEVERSEA însă și-a dorit să ajungă și pe scena principală a festivalului UNTOLD.

„Publicul din România înseamnă pentru mine o nebunie frumoasă și ne potrivim aici foarte bine, pentru că și eu am în mine o parte din nebunia lor. Sunt primit cu atât de multă căldura de fiecare dată când ajung aici. Am simțit și în aceasta seară energia lor pozitivă și pentru mine a fost incredibil că au cântat alături de mine, vers cu vers”, a declarat Jason Derulo la finalul show-ului.

Un alt artist așteptat a fost DJ Tiesto, seara continuând cu un artist cunoscut fanilor UNTOLD, Don Diablo. Dupa prezența la ediția de anul trecut, artistul și-a dorit foarte mult să facă parte și în acest an din line-up. „România, te iubesc!” au fost primele cuvinte pe care acesta le-a spus publicului după ce a urcat pe scenă. 

Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în a doua seară Manuel Riva, Vanotek, Jason Derulo,Kygo, Tiesto, Don Diablo și KSHMR. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști, între care Solomun, Satra B.E.N.Z, Noisia, Modestep.

Show-urile lui Jason Derulo, KYGO, Tiesto, Don Diablo și KSHMR au putut fi urmărite live pe pagina de facebook a festivalului UNTOLD, pe YouTube, pe PRO TV Plus și sunt retransmise integral pe MTV România. Și ultimele două zile ale festivalului vor fi transmise live pe canalele menționate.

Anul acesta, PRO TV va transmite UNTOLD LIVE – Armin van Buuren. În noaptea dinspre duminică spre luni, de la 02:15, show-ul lui Armin van Buuren va putea fi văzut de telespectatorii din toată țara. 

În 2017, DJ-ul a mixat timp de 5.5 ore, fără pauză, show-ul sau de la UNTOLD fiind în fiecare an unul din cele mai așteptate concerte din România.

Festivalul UNTOLD, care se desfășoară în perioada 2-5 august, va reuni 130 de artiști străini și români, care vor performa pe cele opt scene.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Halep - Moisescu

Sportivii români trebuie să depășească- pentru a face performanță- limite care le sunt impuse de la vârste mici. „Nu poți să faci aia”, „Nu ești în stare”, „Nu poți să ajungi numărul unu”, „Nu poți să câștigi un Grand Slam”, spune Simona Halep, care crede că un sportiv cu pishicul „tare”, e mai pregătit să fie campion. Ea are și câteva sfaturi pentru părinții care își încurajează copiii să facă sport.

Citește mai mult

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult