Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

89.000 de oameni au dansat la UNTOLD, în ziua a doua. „Scena este impresionantă, iar marea de oameni este incredibilă”

Untold 2018 - ziua a doua

89.000 de oameni din toată lumea au fost prezenți la UNTOLD, în cea de-a doua zi de festival, în care cel mai așteptat artist a fost dj-ul KYGO. Prezent pentru prima dată pe scena festivalului de la Cluj-Napoca, acesta a fost impresionat de numărul mare de spectatori.

„Scena este impresionantă iar marea de oameni care mă așteaptă de atâta timp este incredibilă. Înainte să vin aici, am vorbit cu foarte mulți artiști din jurul meu și toți îmi spuneau același lucru: UNTOLD e festivalul la care trebuie să fii pe mainstage în fiecare an. Așa că mi- am dorit foarte mult să ajung aici și mă bucur enorm că sunt aici”, a spus KYGO.

Tot pe scena principală a urcat și Jason Derulo. Artistul american a fost prezent anul trecut la festivalul NEVERSEA însă și-a dorit să ajungă și pe scena principală a festivalului UNTOLD.

„Publicul din România înseamnă pentru mine o nebunie frumoasă și ne potrivim aici foarte bine, pentru că și eu am în mine o parte din nebunia lor. Sunt primit cu atât de multă căldura de fiecare dată când ajung aici. Am simțit și în aceasta seară energia lor pozitivă și pentru mine a fost incredibil că au cântat alături de mine, vers cu vers”, a declarat Jason Derulo la finalul show-ului.

Un alt artist așteptat a fost DJ Tiesto, seara continuând cu un artist cunoscut fanilor UNTOLD, Don Diablo. Dupa prezența la ediția de anul trecut, artistul și-a dorit foarte mult să facă parte și în acest an din line-up. „România, te iubesc!” au fost primele cuvinte pe care acesta le-a spus publicului după ce a urcat pe scenă. 

Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în a doua seară Manuel Riva, Vanotek, Jason Derulo,Kygo, Tiesto, Don Diablo și KSHMR. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști, între care Solomun, Satra B.E.N.Z, Noisia, Modestep.

Show-urile lui Jason Derulo, KYGO, Tiesto, Don Diablo și KSHMR au putut fi urmărite live pe pagina de facebook a festivalului UNTOLD, pe YouTube, pe PRO TV Plus și sunt retransmise integral pe MTV România. Și ultimele două zile ale festivalului vor fi transmise live pe canalele menționate.

Anul acesta, PRO TV va transmite UNTOLD LIVE – Armin van Buuren. În noaptea dinspre duminică spre luni, de la 02:15, show-ul lui Armin van Buuren va putea fi văzut de telespectatorii din toată țara. 

În 2017, DJ-ul a mixat timp de 5.5 ore, fără pauză, show-ul sau de la UNTOLD fiind în fiecare an unul din cele mai așteptate concerte din România.

Festivalul UNTOLD, care se desfășoară în perioada 2-5 august, va reuni 130 de artiști străini și români, care vor performa pe cele opt scene.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult