Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

89.000 de oameni au dansat la UNTOLD, în ziua a doua. „Scena este impresionantă, iar marea de oameni este incredibilă”

Untold 2018 - ziua a doua

89.000 de oameni din toată lumea au fost prezenți la UNTOLD, în cea de-a doua zi de festival, în care cel mai așteptat artist a fost dj-ul KYGO. Prezent pentru prima dată pe scena festivalului de la Cluj-Napoca, acesta a fost impresionat de numărul mare de spectatori.

„Scena este impresionantă iar marea de oameni care mă așteaptă de atâta timp este incredibilă. Înainte să vin aici, am vorbit cu foarte mulți artiști din jurul meu și toți îmi spuneau același lucru: UNTOLD e festivalul la care trebuie să fii pe mainstage în fiecare an. Așa că mi- am dorit foarte mult să ajung aici și mă bucur enorm că sunt aici”, a spus KYGO.

Tot pe scena principală a urcat și Jason Derulo. Artistul american a fost prezent anul trecut la festivalul NEVERSEA însă și-a dorit să ajungă și pe scena principală a festivalului UNTOLD.

„Publicul din România înseamnă pentru mine o nebunie frumoasă și ne potrivim aici foarte bine, pentru că și eu am în mine o parte din nebunia lor. Sunt primit cu atât de multă căldura de fiecare dată când ajung aici. Am simțit și în aceasta seară energia lor pozitivă și pentru mine a fost incredibil că au cântat alături de mine, vers cu vers”, a declarat Jason Derulo la finalul show-ului.

Un alt artist așteptat a fost DJ Tiesto, seara continuând cu un artist cunoscut fanilor UNTOLD, Don Diablo. Dupa prezența la ediția de anul trecut, artistul și-a dorit foarte mult să facă parte și în acest an din line-up. „România, te iubesc!” au fost primele cuvinte pe care acesta le-a spus publicului după ce a urcat pe scenă. 

Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în a doua seară Manuel Riva, Vanotek, Jason Derulo,Kygo, Tiesto, Don Diablo și KSHMR. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști, între care Solomun, Satra B.E.N.Z, Noisia, Modestep.

Show-urile lui Jason Derulo, KYGO, Tiesto, Don Diablo și KSHMR au putut fi urmărite live pe pagina de facebook a festivalului UNTOLD, pe YouTube, pe PRO TV Plus și sunt retransmise integral pe MTV România. Și ultimele două zile ale festivalului vor fi transmise live pe canalele menționate.

Anul acesta, PRO TV va transmite UNTOLD LIVE – Armin van Buuren. În noaptea dinspre duminică spre luni, de la 02:15, show-ul lui Armin van Buuren va putea fi văzut de telespectatorii din toată țara. 

În 2017, DJ-ul a mixat timp de 5.5 ore, fără pauză, show-ul sau de la UNTOLD fiind în fiecare an unul din cele mai așteptate concerte din România.

Festivalul UNTOLD, care se desfășoară în perioada 2-5 august, va reuni 130 de artiști străini și români, care vor performa pe cele opt scene.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult