Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Actorul Andi Vasluianu: „Am înțeles că Dragnea a făcut scandal, s-a luat de nu știu cine, în momentul acela ar fi fost frumos ca toată lumea să se întoarcă și să plece”

Andi Vasluianu, Digi

Ce sentiment are un actor atunci când îi aude pe politicienii români vorbind? „Mie mi se pare că joacă foarte prost teatru, din cât am urmărit, destul de puțin, mă fascinează siguranța pe care o au și siguranța mesajelor pe care le transmit ei. Am încercat să mă pun în pantofii lor, însă, niciodată nu ai idee despre ce urmăresc, e ca un scenariu prost primit de la un scenarist, care e greșit, narativ și logic, și se lovesc de pereți și tot timpul încearcă sa schimbe secvențele din mers”, spune Andi Vasluianu, care a fost invitatul lui Claudiu Pândaru și al lui Florin Negruțiu în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

„Gândiți-vă, dacă s-ar retrage atenția televiziunilor de la ei, cum ar deveni ei, nu ar mai exista pur și simplu, televiziunea în sine i-a ridicat pe piedestal, nu ei. Pe mine mă fascinează și mai tare cum stau ei când vin cu microfoanele spre ei, iar ei stau... Offf, iar dau interviu! Este interesant mecanismul întâlnirii lor cu televiziunea, mie, ca reporter, nici nu mi-ar veni să mă duc la el.

Am înțeles că Dragnea a făcut un scandal, s-a luat cu nu știu cine, secvența am văzut-o întâmplător, din momentul ala i-aș întoarce spatele, ar fi fost frumos ca toată lumea sa se întoarcă și să plece”, a continuat actorul. Momentul la care se referă actorul Andi Vasluianu este acesta.

În ciuda felului în care arată țara astăzi, Andi Vasluianu este optimist și crede că România are viitor. „Am senzația că noi suntem atât de preocupați de ce se întâmplă în jur, încât nu mai avem timp și pentru noi, România e la fiecare dintre noi, nu e la ceilalți, la cei care ne conduc. Atât de mult se vorbește despre ce e în afara noastră si atât de puțin despre ce facem noi de fapt, de aia zic ca România e bine. Ca un Ferrari ar trebui să fie România, dacă fiecare s-ar ocupa de șurubul lui”,

Emisiunea „În fața ta” este difuzată de Digi24 sâmbăta și duminica, de la ora 13:30.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cam așa se face jurnalism la noi: oamenii din prim planul interesului de moment ( fie ei politici sau nu ) sunt hăituiți la propriu pentru a li se extrage ”declarații” de presă, și cu cât sunt mai spumoase spusele lor cu atât mai mare este succesul de presă. Ce interviuri așezate, pregătite cu sudoarea frunții din care să poți trage tu, ca beneficiar al produselor jurnaliștilor, concluzii, nu, concluziile sunt deja trase, întrebările sunt din categoria celor retorice ( nu-i așa că sunteți vinovat de lucrul acela ? sau de ce ați făcut acel lucru ? ), totul este un iureș și un talmeș-balmeș din care fiecare rămâne cu părerile sale ( unul este un hoț, unul este un mincinos, unul este un prost, altul este erou, briliant, etc., etc. )
    • Like 0
  • Cosmin check icon
    Păi exact ca un Ferrari e România. Frumos pe dinafară, scump și condus de o femeie fără minte .
    • Like 2


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult