Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Actorul Andi Vasluianu: „Am înțeles că Dragnea a făcut scandal, s-a luat de nu știu cine, în momentul acela ar fi fost frumos ca toată lumea să se întoarcă și să plece”

Andi Vasluianu, Digi

Ce sentiment are un actor atunci când îi aude pe politicienii români vorbind? „Mie mi se pare că joacă foarte prost teatru, din cât am urmărit, destul de puțin, mă fascinează siguranța pe care o au și siguranța mesajelor pe care le transmit ei. Am încercat să mă pun în pantofii lor, însă, niciodată nu ai idee despre ce urmăresc, e ca un scenariu prost primit de la un scenarist, care e greșit, narativ și logic, și se lovesc de pereți și tot timpul încearcă sa schimbe secvențele din mers”, spune Andi Vasluianu, care a fost invitatul lui Claudiu Pândaru și al lui Florin Negruțiu în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

„Gândiți-vă, dacă s-ar retrage atenția televiziunilor de la ei, cum ar deveni ei, nu ar mai exista pur și simplu, televiziunea în sine i-a ridicat pe piedestal, nu ei. Pe mine mă fascinează și mai tare cum stau ei când vin cu microfoanele spre ei, iar ei stau... Offf, iar dau interviu! Este interesant mecanismul întâlnirii lor cu televiziunea, mie, ca reporter, nici nu mi-ar veni să mă duc la el.

Am înțeles că Dragnea a făcut un scandal, s-a luat cu nu știu cine, secvența am văzut-o întâmplător, din momentul ala i-aș întoarce spatele, ar fi fost frumos ca toată lumea sa se întoarcă și să plece”, a continuat actorul. Momentul la care se referă actorul Andi Vasluianu este acesta.

În ciuda felului în care arată țara astăzi, Andi Vasluianu este optimist și crede că România are viitor. „Am senzația că noi suntem atât de preocupați de ce se întâmplă în jur, încât nu mai avem timp și pentru noi, România e la fiecare dintre noi, nu e la ceilalți, la cei care ne conduc. Atât de mult se vorbește despre ce e în afara noastră si atât de puțin despre ce facem noi de fapt, de aia zic ca România e bine. Ca un Ferrari ar trebui să fie România, dacă fiecare s-ar ocupa de șurubul lui”,

Emisiunea „În fața ta” este difuzată de Digi24 sâmbăta și duminica, de la ora 13:30.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cam așa se face jurnalism la noi: oamenii din prim planul interesului de moment ( fie ei politici sau nu ) sunt hăituiți la propriu pentru a li se extrage ”declarații” de presă, și cu cât sunt mai spumoase spusele lor cu atât mai mare este succesul de presă. Ce interviuri așezate, pregătite cu sudoarea frunții din care să poți trage tu, ca beneficiar al produselor jurnaliștilor, concluzii, nu, concluziile sunt deja trase, întrebările sunt din categoria celor retorice ( nu-i așa că sunteți vinovat de lucrul acela ? sau de ce ați făcut acel lucru ? ), totul este un iureș și un talmeș-balmeș din care fiecare rămâne cu părerile sale ( unul este un hoț, unul este un mincinos, unul este un prost, altul este erou, briliant, etc., etc. )
    • Like 0
  • Cosmin check icon
    Păi exact ca un Ferrari e România. Frumos pe dinafară, scump și condus de o femeie fără minte .
    • Like 2


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult