Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Actorul Andi Vasluianu: „Am înțeles că Dragnea a făcut scandal, s-a luat de nu știu cine, în momentul acela ar fi fost frumos ca toată lumea să se întoarcă și să plece”

Andi Vasluianu, Digi

Ce sentiment are un actor atunci când îi aude pe politicienii români vorbind? „Mie mi se pare că joacă foarte prost teatru, din cât am urmărit, destul de puțin, mă fascinează siguranța pe care o au și siguranța mesajelor pe care le transmit ei. Am încercat să mă pun în pantofii lor, însă, niciodată nu ai idee despre ce urmăresc, e ca un scenariu prost primit de la un scenarist, care e greșit, narativ și logic, și se lovesc de pereți și tot timpul încearcă sa schimbe secvențele din mers”, spune Andi Vasluianu, care a fost invitatul lui Claudiu Pândaru și al lui Florin Negruțiu în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

„Gândiți-vă, dacă s-ar retrage atenția televiziunilor de la ei, cum ar deveni ei, nu ar mai exista pur și simplu, televiziunea în sine i-a ridicat pe piedestal, nu ei. Pe mine mă fascinează și mai tare cum stau ei când vin cu microfoanele spre ei, iar ei stau... Offf, iar dau interviu! Este interesant mecanismul întâlnirii lor cu televiziunea, mie, ca reporter, nici nu mi-ar veni să mă duc la el.

Am înțeles că Dragnea a făcut un scandal, s-a luat cu nu știu cine, secvența am văzut-o întâmplător, din momentul ala i-aș întoarce spatele, ar fi fost frumos ca toată lumea sa se întoarcă și să plece”, a continuat actorul. Momentul la care se referă actorul Andi Vasluianu este acesta.

În ciuda felului în care arată țara astăzi, Andi Vasluianu este optimist și crede că România are viitor. „Am senzația că noi suntem atât de preocupați de ce se întâmplă în jur, încât nu mai avem timp și pentru noi, România e la fiecare dintre noi, nu e la ceilalți, la cei care ne conduc. Atât de mult se vorbește despre ce e în afara noastră si atât de puțin despre ce facem noi de fapt, de aia zic ca România e bine. Ca un Ferrari ar trebui să fie România, dacă fiecare s-ar ocupa de șurubul lui”,

Emisiunea „În fața ta” este difuzată de Digi24 sâmbăta și duminica, de la ora 13:30.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cam așa se face jurnalism la noi: oamenii din prim planul interesului de moment ( fie ei politici sau nu ) sunt hăituiți la propriu pentru a li se extrage ”declarații” de presă, și cu cât sunt mai spumoase spusele lor cu atât mai mare este succesul de presă. Ce interviuri așezate, pregătite cu sudoarea frunții din care să poți trage tu, ca beneficiar al produselor jurnaliștilor, concluzii, nu, concluziile sunt deja trase, întrebările sunt din categoria celor retorice ( nu-i așa că sunteți vinovat de lucrul acela ? sau de ce ați făcut acel lucru ? ), totul este un iureș și un talmeș-balmeș din care fiecare rămâne cu părerile sale ( unul este un hoț, unul este un mincinos, unul este un prost, altul este erou, briliant, etc., etc. )
    • Like 0
  • Cosmin check icon
    Păi exact ca un Ferrari e România. Frumos pe dinafară, scump și condus de o femeie fără minte .
    • Like 2


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult