Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Actorul Andi Vasluianu: „Am înțeles că Dragnea a făcut scandal, s-a luat de nu știu cine, în momentul acela ar fi fost frumos ca toată lumea să se întoarcă și să plece”

Andi Vasluianu, Digi

Ce sentiment are un actor atunci când îi aude pe politicienii români vorbind? „Mie mi se pare că joacă foarte prost teatru, din cât am urmărit, destul de puțin, mă fascinează siguranța pe care o au și siguranța mesajelor pe care le transmit ei. Am încercat să mă pun în pantofii lor, însă, niciodată nu ai idee despre ce urmăresc, e ca un scenariu prost primit de la un scenarist, care e greșit, narativ și logic, și se lovesc de pereți și tot timpul încearcă sa schimbe secvențele din mers”, spune Andi Vasluianu, care a fost invitatul lui Claudiu Pândaru și al lui Florin Negruțiu în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

„Gândiți-vă, dacă s-ar retrage atenția televiziunilor de la ei, cum ar deveni ei, nu ar mai exista pur și simplu, televiziunea în sine i-a ridicat pe piedestal, nu ei. Pe mine mă fascinează și mai tare cum stau ei când vin cu microfoanele spre ei, iar ei stau... Offf, iar dau interviu! Este interesant mecanismul întâlnirii lor cu televiziunea, mie, ca reporter, nici nu mi-ar veni să mă duc la el.

Am înțeles că Dragnea a făcut un scandal, s-a luat cu nu știu cine, secvența am văzut-o întâmplător, din momentul ala i-aș întoarce spatele, ar fi fost frumos ca toată lumea sa se întoarcă și să plece”, a continuat actorul. Momentul la care se referă actorul Andi Vasluianu este acesta.

În ciuda felului în care arată țara astăzi, Andi Vasluianu este optimist și crede că România are viitor. „Am senzația că noi suntem atât de preocupați de ce se întâmplă în jur, încât nu mai avem timp și pentru noi, România e la fiecare dintre noi, nu e la ceilalți, la cei care ne conduc. Atât de mult se vorbește despre ce e în afara noastră si atât de puțin despre ce facem noi de fapt, de aia zic ca România e bine. Ca un Ferrari ar trebui să fie România, dacă fiecare s-ar ocupa de șurubul lui”,

Emisiunea „În fața ta” este difuzată de Digi24 sâmbăta și duminica, de la ora 13:30.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cam așa se face jurnalism la noi: oamenii din prim planul interesului de moment ( fie ei politici sau nu ) sunt hăituiți la propriu pentru a li se extrage ”declarații” de presă, și cu cât sunt mai spumoase spusele lor cu atât mai mare este succesul de presă. Ce interviuri așezate, pregătite cu sudoarea frunții din care să poți trage tu, ca beneficiar al produselor jurnaliștilor, concluzii, nu, concluziile sunt deja trase, întrebările sunt din categoria celor retorice ( nu-i așa că sunteți vinovat de lucrul acela ? sau de ce ați făcut acel lucru ? ), totul este un iureș și un talmeș-balmeș din care fiecare rămâne cu părerile sale ( unul este un hoț, unul este un mincinos, unul este un prost, altul este erou, briliant, etc., etc. )
    • Like 0
  • Cosmin check icon
    Păi exact ca un Ferrari e România. Frumos pe dinafară, scump și condus de o femeie fără minte .
    • Like 2


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult