Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Alertă! România a atins azi un nou vârf al infectărilor cu coronavirus de la începutul pandemiei și până acum: 614 cazuri noi, din 13.179 de teste

covid - spital - Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nou record al numărului de cazuri covid-19. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat joi cel mai mare număr de îmbolnăviri înregistrat în 24 de ore de la începutul pandemiei în România: 614 cazuri confirmate.

Au fost înregistrate 17 decese. 240 de pacienți sunt la terapie intensivă. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 809.663 de teste. În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 13.179 de teste.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienți vindecați și 1.605 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Precedentul record a fost înregistrat ieri, cu 555 de îmbolnăviri în 24 de ore. În plină stare de urgență, pe 11 aprilie, au fost înregistrate 523 de noi cazuri.

Citiți și

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Gecaba Gecaba check icon
    Cine dracu a pomenit sa te rogi de cei nu respecta legea in loc sa ii obligi sa o respecte? Scrie legi de necontestat si aplica-le! Niste amatori.
    • Like 1


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult