Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Alertă! România a atins azi un nou vârf al infectărilor cu coronavirus de la începutul pandemiei și până acum: 614 cazuri noi, din 13.179 de teste

covid - spital - Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nou record al numărului de cazuri covid-19. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat joi cel mai mare număr de îmbolnăviri înregistrat în 24 de ore de la începutul pandemiei în România: 614 cazuri confirmate.

Au fost înregistrate 17 decese. 240 de pacienți sunt la terapie intensivă. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 809.663 de teste. În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 13.179 de teste.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienți vindecați și 1.605 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Precedentul record a fost înregistrat ieri, cu 555 de îmbolnăviri în 24 de ore. În plină stare de urgență, pe 11 aprilie, au fost înregistrate 523 de noi cazuri.

Citiți și

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Gecaba Gecaba check icon
    Cine dracu a pomenit sa te rogi de cei nu respecta legea in loc sa ii obligi sa o respecte? Scrie legi de necontestat si aplica-le! Niste amatori.
    • Like 1


Îți recomandăm

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult