Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Am luat bacul la civilizație. Cum au lăsat tricolorii vestiarul după ce au plecat de pe Allianz Arena

mesaj - tricolorii

Foto: Facebook /echipa națională de fotbal a României

Echipa națională de fotbal a României, eliminată în optimile Euro 2024, a lăsat o curățenie impecabilă în vestiarul din „Allianz Arena”, reiese din imagini postate pe contul de Facebook al tricolorilor. De asemenea, jucătorii români au lăsat un mesaj de rămas bun pentru gazdele competiției, redactat în română și în germană.


„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă!”, a fost mesajul lăsat în vestiar de echipa națională de fotbal a României.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Bine ca suntem si noi premianti la ceva. Sa moara japonezu de invidie.
  Foarte frumos mesajul. Si original gestul, da` nu-nteleg cine-a spalat pe jos.
  • Like 0
 • Marina check icon
  E bine că au fost civilizați. Dar de ce trebuia să facă poze să se laude cu asta? Pare că au făcut curat în vestiar demonstrativ, nu pentru că așa consideră că e normal.
  • Like 1
  • @ Marina
   Normal este ca fotbaliștii să joace fotbal, nu să dea cu mopul.
   S-au schimbat cumva regulile UEFA și nu am aflat?
   Dar scrisoarea a fost frumos redactată. Like!
   • Like 0


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult
sound-bars icon