Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Amazon se pregătește să angajeze 1000 de oameni la Bucureşti

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, vrea să închirieze 10.000 mp de birouri în Bu­cu­reşti, su­pra­faţă suficientă pentru a recruta cel puţin 1.000 de angajaţi, po­trivit unor surse citate de Ziarul Financiar.

Compania ame­ricană a închiriat anul trecut o suprafaţă de 13.500 mp în Iaşi, în clă­direa United Business Center (UBC) 5 din cadrul proiectului de bi­rouri Palas, controlat de Iulian Das­că­lu. 

Printre cele mai mari clădiri noi care vor fi gata anul acesta sunt cele din zona Orhideea, precum The Bridge şi Orhideea Towers alături de primele două clădiri de birouri ale InterIkea de la Timpuri Noi. Pe lângă acestea, Ioannis Papalekas va livra în acest an proiectul Globalworth Cam­pus pe Dimitrie Pompeiu în Pipera Sud de 60.000 mp de birouri, notează Ziarul Financiar.

Amazon România a anunțat în toamnă inaugurarea noului centru de dezvoltare și tehnologie de la Iași, unde ar urma să fie create, în următorii trei ani, 400 de locuri de muncă permanente. Acestea se adaugă celor 600 pe care compania le are deja în România. Amazon este prezentă în România din 2005 și, de atunci, a investit 40 milioane euro. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Amazon este OK pana acum! Am comandat multe, in special albume, dar si imbracaminte si electronice mici! Mi-e teama ca in momentul in care vor intra in Romania preturile vor creste!!!!! Eu as fi preferat sa am relatia cu Amazon asa cum am avut-o pana acum.....
    • Like 0
  • In cazul asta, amazon ar face bine daca ar face si o linie de metrou in plus.....parcari, vor sufoca zona aia. Stai sa vezi belea... Ce i acu', dar ce o sa fie atunci...
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult