Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Andrei Caramitru și lecția din Las Vegas: „Până să mă trezesc ce trebuie să fac exact, am pierdut vreo 150 de dolari”

las vegas - foto: Veronica Garbutt / Camerapress / Profimedia

foto: Veronica Garbutt / Camerapress / Profimedia

Economistul Andrei Caramitru a mărturisit la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că nu a fost atras niciodată de așa-numitele păcănele. Aflat însă la un moment dat în Las Vegas, la o conferință internațională, a considerat că ar fi „stupid” să nu încerce experiența unui cazinou adevărat. Așa că a decis să testeze atmosfera la o masă de blackjack. 

„Și am avut o experiență. M-am dus la o masă de blackjack. erau sute de mese. Nu știam să joc, n-am știut . M-am dus și eu acolo. Și erau mese de 10 cenți, 1 dolar, 5 dolari, 10 dolari, 100 dolari. am zis, mă duc la mijloc. Să nu fiu nici cu aia cei mai sărași, nici cu cei mai bogați. Zic, la mediu”. Ceea ce a urmat l-a surprins complet. „Se juca într-o viteză incredibilă, o rundă la 10 secunde. Nici nu apucai să te organizezi”, își amintește el. În doar câteva clipe a pierdut 150 de dolari.

„Și până să mă trezesc ce trebuie să fac exact, am pierdut vreo 150 de dolari și m-am enervat. Și am zis că mă opresc, că nu e foarte distractivă treaba”, a povestit Andrei Caramitru la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14.00.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Eco-creatorii de energie

Mă bucur să descopăr astfel de inițiative care ne dovedesc încă o dată că educația și formarea cetățenilor de mâine este un efort comun al familiei, al școlii, al ONG-urilor și al companiilor private responsabile. Semințele plantate acum ne vor arăta probabil peste 10-20 de ani dacă țara asta va fi mai bună și mai curată.

Citește mai mult

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult