Sari la continut
alt

Abel Aioaneicheck icon

A crescut într-un mic sat de lângă Timișoara, numit Giulvăz. Este student la Copenhagen Business School și lucrează în cadrul Pleo, cel mai recent unicorn european în industria Fintech. 


Articole publicate check icon

Giani, Las Fierbinți

Întrebarea e următoarea: oare se mai poate da un tun ca in anii ’90? Terminologia națională asupra subiectului s-a mai schimbat de atunci și, dacă am împrumuta jargonul lui Giani din Las Fierbinți, am zice așa: „Putem face o combinație făină în următorii ani? Dar una mare!” Dacă această posibilitate sunt banii din PNRR?

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon YP 2023

Young Professionals România este o astfel de organizație. Un proiect inițiat în august 2022, care a luat naștere din dorința de a crea un context în care tinerii profesioniști români se cunoască și colaborează în atingerea unor interese comune. Young Professionals (YP) dorește o schimbare de paradigmă prin promovarea ideii că doar împreună putem construi în România. Nimic nou, nu?!

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon tineri - conferinta

Vedem toți în ce stare se află sistemul nostru de educație și nu pot să nu observ valoarea educației non-formale în viața tinerilor din țară. Foarte probabil nu e răspunsul total la problemele din sistem, dar sunt sigur că o parte dintre probleme pot fi adresate dacă le dăm tinerilor forumul, resursele și încurajările necesare pentru a face ceva ei singuri, pentru că și singuri pot, doar că trebuie să le mai reamintim noi că se poate.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Internship Copenhaga

În urmă cu două săptămâni, am fost selectat să particip la un internship scurt, de o săptămână, la biroul din Copenhaga al uneia dintre companiile mari de consultanță globale, împreună cu alți 14 studenți. De obicei, un internship nu durează așa de puțin, dar altul era obiectivul în acesta.

Citește mai mult