Sari la continut
alt

Abel Aioaneicheck icon

A crescut într-un mic sat de lângă Timișoara, numit Giulvăz. Este student la Copenhagen Business School și lucrează în cadrul Pleo, cel mai recent unicorn european în industria Fintech. 


Articole publicate check icon

centru oras - Getty

Înainte de alegerile locale din Danemarca, acum două săptămâni, am văzut acest titlu în CPH POST. Sună interesant, ironic și în același timp amuzant. Din câte se pare, românii sunt a doua comunitate cea mai largă de străini din Danemarca, numărând în jur de 40000 de oameni, pe primul loc aflându-se polonezii, cu 41000. Cel mai probabil aceștia din urma vor fi depasiti ca număr. Foto: Getty Images

Citește mai mult

Studenți la curs

În prima noastră zi de discuții asupra subiectelor pe care doream să le atingem în proiectul de lege întocmit, ne-am dat seama că mergem în direcții diferite. Ne-am întrebat dacă am putea găsi o modalitate de a ne uni sub o singură temă. Mi-am amintit atunci de ce am vorbit la curs. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Abel cheltuieli

„Din anumite motive, urmărindu-i prin ferestrele lucioase, mă simt inferior și sărac. Am în fața ochilor o imagine pe care o vedeam doar la televizor, o imagine pe care acum o percep profund, fiindcă mi se înfățișează în mod obiectiv. Cred că, totuși, aș putea avea interesante discuții cu ei… ”


Citește mai mult