Sari la continut
alt

Amalia Sterescucheck icon

Amalia Sterescu este Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach și autor al cărții „Tango cu viața”. Are 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și ca antreprenor. Începând cu 2012, Amalia Sterescu și-a început călătoria sa antreprenorială înființând Outsourcing Advisors, primul portal al comunității de outsourcing din România. Mai târziu, Amalia a fondat în 2013 Public Speaking School. Astfel, din 2013 până în prezent peste 1.100 de profesioniști au fost instruiți personal de Amalia. Începând cu 2018, și-a extins aria serviciilor sale profesionale fondând BrandingYOU, prima agenție de branding personal din Europa de Est. Misiunea sa este de a-i ghida pe profesioniști, de a-i antrena în drumul spre next level, în business și nu numai, având la bază o experiență vastă în leadership, dar și o serie de calificări și certificări în coaching, public speaking și personal branding obținute cu cei mai buni profesioniști din lume.


Articole publicate check icon

femeie plus

Pe la colțuri se spune că ai ajuns să generezi costuri salariale mult prea mari, foarte puțini își iau timp să cuantifice câtă valoare ai generat numai în ultimii 10 ani în schimbul acelui pachet salarial. Poate că acesta e și motivul pentru care ești cumva pe o linie moartă, cea a restructurărilor cosmetizate – nu te dau afară, ți se creează toate condițiile să-ți dorești tu să pleci. (Foto: Alan Graf / ImageSource / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon zoom - meeting

Știți cum arată fantoma de pe Zoom? Păi ești tu atunci când ”scrollezi” telefonul și te prefaci că ești atent la conversație … sau atunci când te uiți fix la cameră și mimezi interes, dar te gândești numai la prăjitura aia faină de se simte din cuptor, căci deh, lucrul de acasă are și avantajele sale. (Foto Alexander Korzh / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

public speaking Foto Guliver/Getty Images

Extroverții vin pe scenă cu bucurie, glumesc, sunt carismatici de cele mai multe ori – însă pot păcătui la capitolul conținut/ valoare conținut. Pentru că de multe ori te fac să te simți bine dar din punct de vedere conținut pot suferi de lipsă de structură, argumente, documentare prealabilă, informații relevante, valoroase pentru publicul țintă. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon small business  (Foto Richard B. Levine / Avalon Editorial / Profimedia)

Undeva în jurul vârstei de 40 de ani, după ce au bifat cele mai importante obiective din viața lor: educație, casă, familie, copii, vacanțe interesante etc., o parte din profesioniști sunt frământați de ideea de a schimba traiectoria carierei lor. Uneori s-au plictisit și vor pur și simplu o schimbare, alt job, altă Mărie… (Foto Richard B. Levine / Avalon Editorial / Profimedia)

Citește mai mult

coaching - Getty

Într-o epocă în care prima ”strângere de mână” cu un potențial client are loc virtual, mai întâi în Google sau pe canalele social media – oare ești dispus să plătești prețul absenței tale din mediul online sau ale unei imagini virtuale neîngrijite sau inadecvate? Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult