Sari la continut
alt

Amalia Sterescucheck icon

Amalia Sterescu este Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach și autor al cărții „Tango cu viața”. Are 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și ca antreprenor. Începând cu 2012, Amalia Sterescu și-a început călătoria sa antreprenorială înființând Outsourcing Advisors, primul portal al comunității de outsourcing din România. Mai târziu, Amalia a fondat în 2013 Public Speaking School. Astfel, din 2013 până în prezent peste 1.100 de profesioniști au fost instruiți personal de Amalia. Începând cu 2018, și-a extins aria serviciilor sale profesionale fondând BrandingYOU, prima agenție de branding personal din Europa de Est. Misiunea sa este de a-i ghida pe profesioniști, de a-i antrena în drumul spre next level, în business și nu numai, având la bază o experiență vastă în leadership, dar și o serie de calificări și certificări în coaching, public speaking și personal branding obținute cu cei mai buni profesioniști din lume.


Articole publicate check icon

predare online - Foto: Roman Lacheev / Alamy / Alamy / Profimedia)

Poate că un Ghid al profesorului online ar fi de ajutor pentru toți dascălii care fac asta pentru prima oară – în paralel cu o comisie care să revizuiască curricula de învățământ și să o adapteze la mediul online. (Foto: amaliasterescu.ro)

Citește mai mult

corporatist - Foto Sam Edwards / Caia Image / Profimedia)

„Haterii” spun: Sclav. Robot. Locuitori permanenți ai unui cub de sticlă, de dimineața și până seara. Înregimentat. Leadership ineficient. Politici și proceduri. Inflexibili, Oameni fără milă, oricând pregătiți să-ți înfigă un cuțit în spate. Oameni care își iau jobul prea în serios. Tinerii de la #rezist. (Foto Sam Edwards / Caia Image / Profimedia)

Citește mai mult

Telemuncă, muncă remote

Tot legat de distrageri e momentul să setezi noi reguli de comunicare cu șeful sau cu membrii echipei. Toată lumea tinde să comunice mai mult acum, e important să agreați că e nevoie și de timp de execuție, nu numai de planificare. (Foto: EPA-EFE/ Profimedia Images)

Citește mai mult