Sari la continut
alt

Ana-Maria Coatucheck icon

Economist cu experiență de peste 10 ani ani în managementul proiectelor, în special în implementare de proiecte cu finanțare nerambursabilă. Lucrează la un institut de cercetare privat din Cluj-Napoca. În 2019 și-a susținut teza de doctorat cu titlul „Tinerii și piața forței de muncă din România. Status quo și perspective. Studiu de caz: Municipiul Cluj-Napoca” în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Scrie pe blogul personal mamiefericita.ro. Este membru fondator al Asociației Profesor Gheorghe Balaci, asociație care crede că doar prin educație putem contribui la schimbarea în bine a României.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon femeie Chile

Am văzut postări de la femei care își cer dreptul asupra corpului, de a fi plătite egal cu bărbații, care își spun ce frumoase și grozave sunt, care vor să nu mai fie întrebate când fac primul copil, când îl fac pe al doilea sau când se opresc din făcut copii… Am văzut postări de la bărbați care se alătură femeilor și le sprijină în lupta lor pentru o demnitate a femeii. (În imagine, o femeie din Chile care participă la o demonstrație pentru marcarea Zilei Internaționale a Femeii, în Santiago. Organizațiile feministe militează pentru stoparea violenței de gen și pentru a obține egalitatea de gen. Foto: Martin Bernetti / AFP / Profimedia)

Citește mai mult

parenting - Foto Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia)

Sunt părinte de aproape 3 ani, deci ideile prezentate mai jos se potrivesc mai degrabă copiiilor mici. Dar, sunt convinsă că pot fi folositoare inclusiv părinților de adolescenți, dacă vă folosiți intuiția sau înțelepciunea de părinte. (Foto Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon mama cu baby - Foto Olena Afanasova/ Alamy/ Profimedia

S-a creat un sistem în care se cheltuie foarte mult cu perfecționarea profesorilor pe tot felul de cursuri care sunt realizate superficial și care nu sunt puse în practică de către profesorii cursanți (noroc cu pandemia asta că își mai arată și cursurile de TIC utilitatea...). (Foto Olena Afanasova/ Alamy/ Profimedia)

Citește mai mult