Sari la continut
alt

Andra Somkerekicheck icon

Administrator Credite la HP. Absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii Bucureşti, cu o incursiune în decorul german, la Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nurnberg, iubitoare de literatură în orice formă. Voluntară la festivalul Plai din Timişoara.


Articole publicate check icon

Dacia interior

Părinţii mei au fost destul de trişti când au renunţat la ea şi încă îi mai subliniază valoarea. Ei spun că Ape a fost prima şi cam ultima care ne-a purtat mereu împreună, până să ne răspândim care încotro, şi ne-a învăţat să apreciem puterea care se ascunde mai întotdeauna sub un înveliş modest. (Foto: YouTube)

Citește mai mult

Grătare în pădure

Am zis să stăm, nu aveam unde merge mai departe. Ne-am ridicat cortul, am pregătit o cină uşoară şi ne-am ospătat cu conserve şi pâine. Oricum, toată mâncare noastră avea iz de mici. Nu ştiam sigur dacă mâncam chiftele, sandvişuri cu brânză sau budincă de vanilie. (Foto: fitness-nutritie.ro)

Citește mai mult

Bucuresti

Nu ai ce să faci, e drept că nu te ajută la astenie, dar eşti obişnuit, ştii că dacă te-ai muta în România, nu ai face-o neapărat pentru vreme.

Citește mai mult

Voluntariat

Cătă cea care dansează, cu haine roșii, multiplicată, Cătă la douăzeci de ani, Cătă la patruzeci, bună povestitoare, mamă, degustătoare de prăjituri cu cremă. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Zăpada

Să ne imaginăm că România e un film fantastic cu două planuri narative. Îmbinarea perfectă dintre două lumi diferite, una fizică, una spirituală. La capătul lumii și-n țara aspră a minunilor a lui Murakami, pe peliculă. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult

Plai

Schimbările mari au la bază schimbări mici, adunate una peste alta, iar acestea din urmă au, de fapt, cel mai mare impact şi vin natural, din noi înşine. Dacă vreau să fiu ajutată, să ajut. Dacă vreau să fie curăţenie în jurul meu, să fac primul pas şi să nu mai poluez. Normalitatea e atât de aproape de noi şi atât de uşor de atins. (Foto Facebook/Plai Festival)

Citește mai mult

Santa

Bine ați venit, renii mei!, râse Moșul înfundat. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Bicicleta

În primul rând, era ciudat. Ciudat să vezi cum domnișoarele elegante vin la petreceri pe bicicletă, cum inginerii de la Siemens vin la muncă în costumele lor băț, cu diplomatul în coșuleț, cum profesorii abia își dau casca jos și, liebe Studenten und Studentinnen, la curs, că-i fix!

Citește mai mult