Sari la continut
alt

Andra Somkerekicheck icon

Administrator Credite la HP. Absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii Bucureşti, cu o incursiune în decorul german, la Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nurnberg, iubitoare de literatură în orice formă. Voluntară la festivalul Plai din Timişoara.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Dacia interior

Părinţii mei au fost destul de trişti când au renunţat la ea şi încă îi mai subliniază valoarea. Ei spun că Ape a fost prima şi cam ultima care ne-a purtat mereu împreună, până să ne răspândim care încotro, şi ne-a învăţat să apreciem puterea care se ascunde mai întotdeauna sub un înveliş modest. (Foto: YouTube)

Citește mai mult

Grătare în pădure

Am zis să stăm, nu aveam unde merge mai departe. Ne-am ridicat cortul, am pregătit o cină uşoară şi ne-am ospătat cu conserve şi pâine. Oricum, toată mâncare noastră avea iz de mici. Nu ştiam sigur dacă mâncam chiftele, sandvişuri cu brânză sau budincă de vanilie. (Foto: fitness-nutritie.ro)

Citește mai mult

Bucuresti

Nu ai ce să faci, e drept că nu te ajută la astenie, dar eşti obişnuit, ştii că dacă te-ai muta în România, nu ai face-o neapărat pentru vreme.

Citește mai mult