Sari la continut
alt

Andreea Steinhartcheck icon

Andreea Steinhart este din 2013 Partener în Contexpert Consulting. Pregătirea profesională a Andreei este una solidă: este expert contabil în Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, student ACCA, iar în ultimii ani a participat la numeroase cursuri de pregătire profesională interne și internaționale. Andreea coordonează contabilitatea a numerosi clienți, alături de o echipă valoroasă de specialiști ai Contexpert.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon zilieri

Munca necalificată cu caracter ocazional mai poate fi prestată acum doar în trei domenii de activitate, după ce Guvernul a restrâns drastic numărul acestora, la final de 2018, prin ordonanță de urgență. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

oameni la munca

Angajatorul are obligația de a ține la locul de muncă evidența orelor de muncă prestate zilnic de fiecare salariat, cu evidențierea orei de începere și a celei de sfârșit al programului de lucru, și de a supune controlului inspectorilor de muncă această evidență, ori de câte ori se solicită acest lucru. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

taxe online

Începând cu 1 ianuarie 2018, pe lângă persoanele care realizează venituri din salarii sau asimilate salariilor, și alte cateorii de persoane vor avea obligația să plătească CASS dacă acestea realizează venituri care sunt supuse impozitului în România. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult