Sari la continut
alt

Andreea Pietroșelcheck icon

Andreea Pietroșel este om de radio, comunicator și susținătoare ferventă a diversității și egalității de șanse. Scrie despre ce o privește și crede în puterea contextului.


Articole publicate check icon

Cristian China Birta

Cu ce este vinovată nevasta ta, cu ce sunt vinovați copii tăi că tu după ora 18 vii cu problemele de la serviciu acasă? Ceilalți nu sunt vinovați pentru decizia ta. Aceasta este o formă de trădare față de familia ta și față de prietenii tăi.

Citește mai mult

Madi Rădulescu

Peste 3 milioane de elevi s-au întors la școală după aproape 2 ani de școală online sau hibrid. Peste alte două săptămâni, studenții vor ocupa sălile facultăților. Sunt două categorii asupra cărora efectele pandemiei sunt cele mai vizibile și afectează mai multe paliere – cognitiv și emoțional.

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

copani - parc - Bucuresti

După ce copacii din fața geamului au fost tăiați brusc în dimineața în care a început reabilitarea blocului în care locuiesc, m-am trezit sub cerul dezgolit. Coroana oțetarului care împiedica razele soarelui să lovească direct în balconul meu de la parter dispăruse și odată cu ea s-au estompat tot confortul și protecția pe care le luasem de-a gata atația ani. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Citește mai mult