Sari la continut
alt

Andrei Dumitrescucheck icon

Andrei Dumitrescu a absolvit Facultatea de științe politice a Universității București în 2006 și chiar dacă nu activează în domeniu este pasionat de politica din România, Europa și Statele Unite ale Americii. Speră la un spațiu politic mai inteligent și mai profesionist.


Articole publicate check icon

4 februarie

Protestele au reușit să ducă la anularea celebrei ordonanțe 13 și ar putea, în funcție de intensitate, să producă și alte schimbări politice. Dar prezența în stradă nu poate să transforme singură întreaga scenă politică a României, iar cetățenii trebuie să caute și alte modalități de a se exprima. (Foto: Dan Mihai Balanescu)

Citește mai mult

Clinton vs Trump

Sondajele o dau pe doamna Clinton câștigătoare și e puțin probabil ca datele campaniei să se schimbe fundamental în mai puțin de o lună dar, indiferent de rezultat, ambii candidați sunt datori cu explicații care să treacă dincolo de norul de manipulări și evitare cu care s-au apărat în timpul campaniei. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu crede că e mai important decât cetățenii pe care îi reprezintă, iar alegerile parlamentare din toamnă reprezintă ocazia perfectă ca ei să îl transforme într-un om de rând, care trebuie să stea la coadă din când în când și să piardă timp cu noi ceilalți. (Foto Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult