Sari la continut
alt

Andrei Buruianăcheck icon

Este un profesionist cu experiență de peste 15 ani în servicii financiare, îndeosebi în zona bancară și a pensiilor private, respectiv în cea de consultanță financiară. Este trainer acreditat cu practică de peste 7 ani și speaker, specializat pe teme de finanțe personale cum ar fi: bugetarea banilor, economisire & investiții.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Banca - Getty

România a avut câteva recesiuni importante după Revoluția din 1989. Am prins câteva din ele, fiind născut înainte de 1989 și am înțeles mai bine doar una, cea post Marea Criză Financiară din 2008.Foto Getty Images

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon masina - lux

Există diferențe notabile între vârste, care ar trebui avute în vedere pentru a adapta discursul la public: este nevoie de mai multă îndrumare umană pentru Generația Z, mai multă transparență, claritate și personalizare pentru adulți (35-54 de ani), în timp ce segmentul matur de peste 55 de ani caută să învețe să folosească e-bankingul mai bine decât o fac ei, dar și acces la sucursale, toate într-un format de comunicare transparent. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Warren Buffet - 2021

Deși recunoaște cu modestie că a făcut și greșeli investiționale, Buffett își laudă 2 investiții ale căror dividende au crescut de aproape 10 ori de când le-a cumpărat și până în prezent: Coca-Cola și American Express. (Foto: IanDagnall Computing / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult