Sari la continut
alt

Andrei Constantincheck icon

Am absolvit SNSPA Comunicare și Relații Publice în anul 2008, lucrez în cercetarea de piață aproape din totdeauna și scriu din pasiune pentru textul care pune mai multe întrebări decât știe să dea răspunsuri. Mă găsiți și pe blogul bramsete.wordpress.com


Articole publicate check icon

Persoane in taxi

Haideți să încercăm așa: 9 lei cursa minimă, lăsăm șoferii de taxi să aibă cât mai multe mijloace prin care să poate lua curse (de genul aplicațiilor de taxi), lăsăm șoferii să conducă îmbrăcați decent, dar adaptat la anotimp/condiții meteo, și le punem la dispoziție un tarif dinamic, ajustat condițiilor de drum și raportului dintre cerere și ofertă. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

controlor RATB

Pentru traficul din București nu există soluții. Resemnare, răbdare și tutun. Niciun primar nu a putut lua decizii cu adevărat importante care să schimbe ceva în felul în care se desfășoară traficul în București.(Foto Facebook/RATB)

Citește mai mult

Bucuresti curcubeu

S-ar putea ca statul (oricine ar fi el și de oricine ar ține) să nu ne vrea nici banii, nici forța de munca, nici tăcerea, nici măcar carnea de tun. S-ar putea să ne vrea doar absența - acea formă de absență care doare cel mai mult și care nu este neapărat absența fizică. (Foto Guliver Getty Images)

Citește mai mult