Sari la continut
alt

Bogdan Badeacheck icon

Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul resurselor umane, Bogdan Badea este CEO-ul eJobs România. Anterior, a lucrat în companii precum Accace, EY și Smartree România. Bogdan este absolvent al Facultății de Cibernetică (ASE Bucuresti), deține un Master în Comunicare și Relații Publice (SNSPA București) si un Master în Corporate Finance (ASE București). Este pasionat de inovație și tehnologie și de felul în care acestea își pot pune amprenta asupra vieții noastre.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Angajați în era Covid

Nu puține sunt abuzurile care au apărut în această perioadă – de la oameni care au lucrat, deși erau în șomaj tehnic, până la ore suplimentare neplătite, supraîncărcare sau reducerea veniturilor doar pentru că ”se poate”. Sunt companii care au făcut asta, însă costul pe care îl vor plăti, într-un orizont de timp nu foarte îndepărtat, va fi mult mai mare decât ”economiile” pe care le-au făcut acum. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Angajat dezamăgit

Atunci când doar într-o singură lună sunt înregistrate peste 1,2 milioane de aplicări la joburi, știi că se întâmplă ceva. Atunci când candidații devin mai flexibili decât oricând și vezi oameni cu studii post-universitare care speră să fie acceptați pentru un job de valet, știi că se întâmplă ceva. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Candidați job, piața muncii

Când a venit criza din 2008 a fost, pentru mulți dintre noi, prima pe care am trăit-o și am fost siguri cu toții că ne-am învățat lecțiile, că am ieșit mai puternici și căliți pentru tot ce avea să urmeze. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult