Sari la continut
alt

Bogdan Badeacheck icon

Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul resurselor umane, Bogdan Badea este CEO-ul eJobs România. Anterior, a lucrat în companii precum Accace, EY și Smartree România. Bogdan este absolvent al Facultății de Cibernetică (ASE Bucuresti), deține un Master în Comunicare și Relații Publice (SNSPA București) si un Master în Corporate Finance (ASE București). Este pasionat de inovație și tehnologie și de felul în care acestea își pot pune amprenta asupra vieții noastre.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon companie - tineri - getty

Atunci când angajatorii se plâng că investesc mult prea mult timp şi bani pentru a-i învăţa, de la zero, pe tineri ce se întâmplă, cu adevărat, într-o companie, ştii că tot la educaţie e problema. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Feedback

V-ați jucat vreodată cu un bumerang stricat? Pe care îl arunci și stai, apoi, cuminte așteptând să se întoarcă. Că asta-i logica lui – tu îl lansezi în aer, iar el trebuie să vină înapoi. Dar, pentru că este stricat, nu se mai întoarce. Pică, undeva, pe pământ, și acolo rămâne. Cam așa se simt angajații atunci când șefii lor par să nu observe nimic din ce fac și atunci când obțin o reacție doar dacă au gafat. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult