Sari la continut
alt

Călin Danilescucheck icon

Călin Danilescu a lucrat 10 ani în domeniul consultanţei de afaceri (restructurări/transformări de organizaţii private şi publice din România si Franţa), 2 ani in organizaţii europene şi naţionale (Curtea Europeană a Drepturilor Omului si Guvernul României), iar în ultimii 4 ani a lucrat la Comisia Europeană, în domeniul controlului participaţiilor publice in proiecte de tip Parteneriat Public-Privat de fonduri de investiţii, cercetare & dezvoltare şi mediu. A studiat în Marea Britanie (business), Franţa (administraţie publică) şi România (drept). Este foarte pasionat de tenis şi economie comportamentală (în această ordine).


Articole publicate check icon

Conor Clyne

„În mod normal, merg în niște locuri care îmi plac lângă Centrul Vechi, dar nu în el. Centrul Vechi a devenit, din păcate, unul din locurile în care îmi face cel mai puțin plăcere să îmi petrec timpul. Acum e foarte turistic și calitatea barurilor, restaurantelor, cafenelelor a scăzut dramatic”, spune Conor Clyne.

Citește mai mult

Language Tsar

„Din nefericire, găsesc această asociere cu Dracula cam ieftină și este păcat, având în vedere potențialul enorm pe care Transilvania îl are datorită culturii ei variate și frumuseții ei bucolice”, spune vlogger-ul de călătorii Conor Clyne.

Citește mai mult

Trafic în București

Statisticile şi percepţia locuitorilor Bucureşti arată că oraşul a trecut de acel prag al suportabilităţii în ceea ce priveşte deplasarea de Punctul A la Punctul B. Acest lucru devine pe zi ce trece o barieră fizică pentru dezvoltarea oraşului şi una psihologică de suportabilitate pentru locuitori.

Citește mai mult

Conor Clyne

Conor Clyne a întrebat circa 20 de persoane de naționalități diferite ce cred despre România. A mers cu impresiile intervievaților la București, acolo unde i-a întrebat pe români ce cred despre ce cred europenii despre ei.

Citește mai mult

Clădirea Guvernului

Capitalismul a atomizat până la extrem societatea românească aflată în căutare de “oportunități”, a destructurat bondul social, iar modalitatea de redistribuire a bogăției produse de țară s-a dezechilibrat profund. În acest peisaj, lipsa coerenței politicilor publice a amplificat hecticitatea țării, făcând din România un spațiu de sorginte fals-natural liberală. Cea mai dramatica consecință s-a dovedit a fi lipsa direcției/reperelor.

Citește mai mult