Sari la continut
alt

Cătălin Dumitrucheck icon

Cătălin S. Dumitru este consultant politic, doctor în științele comunicării, fondator și senior partner al Kensington Communication. În perioada 2005-2007, a fost consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale de la Bucureşti. A pregătit numeroşi deputați și senatori în domeniul comunicării politice și relației cu media, în cadrul Kensington Communication, sau colaborând cu ISP și cu fundațiile Hanns Seidel și Konrad Adenauer.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Uber

Întâmplător peste vreo oră jumate scot capul în parcare și îl văd pe șofer stând de vorbă cu un om de pază din zonă. Șoferul era, la propriu, în culmea fericirii că a dat de mine. Mi-a arătat mâna. I se făcuse pielea de găină iar mie fața roșie de rușine. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Nigel Farage

Brexit ne demonstrează încă o dată că, după criza economică mondială, masele au decis ele că trebuie să conducă lumea. Să ia ele globul de coarne, că nu se mai poate așa. Mereu, însă, in istorie, supremația maselor a fost o temă cu impact pe care tocmai dictatorii au folosit-o. (Foto: Facebook Nigel Farage)

Citește mai mult