Sari la continut
alt

Chihaia Dumitrucheck icon

De profesie inginer agricol, absolvent al USAMV Bucureşti, este stabilit în Belgia de 6 ani, unde, pe lângă un job, scrie un blog destinat comunităţii româneşti din diaspora.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Protestul magistraților la Bruxelles

„Au fost întâlniri la nivel înalt la Comisia Europeană, la Parlamentul European și la Direcția Generală pe Justiție, care răspunde de implementare a MCV. Concluziile mele personale pe care le-am tras sunt că la nivel european nu se mai tolerează nici un fel de act normativ prin care se încalcă independența justiției și domeniul anticorupție”, spune judecătorul Cristi Dănileț.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Antreprenori

Din afară, România se vede bine, e pe un drum bun, dar dacă își vrea tinerii înapoi, dacă își vrea doctorii, inginerii, specialiștii IT, asistentele, fierarii-betoniști sau constructorii înapoi, atunci trebuie să se gândească că aceștia au o serie de așteptări și o serie de limite sub care ei nu mai pot să coboare. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Alegeri 2014

Nu vom uita momente unice din viața noastră când, la Bruxelles, o porțiune bună din strada Gabrielle, stradă unde își are sediul Ambasada și Consulatul Român, a fost declarată de către primarul din Uccle „teritoriu românesc”, ca astfel, cei aflați în acest perimetru să poată vota. (Foto: Adriana Neagoe/Inquam Photos)

Citește mai mult