Sari la continut
alt

Cristian Juracheck icon

Membru al Colegiului Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. A fost numit în această poziţie de Camera Deputaţilor şi Senat, în aprilie 2010, pentru un mandat de 5 ani, mandat reînnoit în anul 2015. Are gradul didactic de profesor universitar. În calitate de cadru universitar este titular pentru disciplinele drept internaţional public şi mecanisme europene de promovare şi protecţie a drepturilor omului.


Articole publicate check icon

handbal - sala

Mi se spune, discutând cu diverși sportivi, antrenori, părinți că a te purta într-un mod nedemn pe stadioane a devenit o normalitate. Mi se par și mai grave manifestările adulților la meciurile de copii sau de juniori. Descopăr cu neplăcută surprindere jignirile constante ale părinților către copiii care joacă în echipa adversă, (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult

cuplu - sushi

Există un proverb chinezesc care spune că indiferent ce facem, primăvara vine și iarba crește. Așa și cu Valentine`s, vrem, nu vrem, tot vine Ziua îndrăgostiților, chiar dacă unii o consideră o sărbătoare infamă, marketing curat, care nu are nimic de a face cu tradițiile românești, cu Dragobetele, iar alții o agreează pentru simplu fapt că este un motiv de distracție. Foto: Getty Images

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon oameni - job - cladire

Evident că Ionel și Ionica nu apar chiar din senin. Dacă ajungem să căutăm puțin, descoperim lucruri extraordinare: au fost colegi de bancă, de grădiniță, de generală, de liceu, de seral, de ong, cu potentații zilei. (Foto: Vichaya Kiatying-Angsulee / Panthermedia / Profimedia)

Citește mai mult