Sari la continut
alt

Cristian Juracheck icon

Membru al Colegiului Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. A fost numit în această poziţie de Camera Deputaţilor şi Senat, în aprilie 2010, pentru un mandat de 5 ani, mandat reînnoit în anul 2015. Are gradul didactic de profesor universitar. În calitate de cadru universitar este titular pentru disciplinele drept internaţional public şi mecanisme europene de promovare şi protecţie a drepturilor omului.


Articole publicate check icon

oameni - job - cladire

Evident că Ionel și Ionica nu apar chiar din senin. Dacă ajungem să căutăm puțin, descoperim lucruri extraordinare: au fost colegi de bancă, de grădiniță, de generală, de liceu, de seral, de ong, cu potentații zilei. (Foto: Vichaya Kiatying-Angsulee / Panthermedia / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon supermarket - legume - Foto Inquam Photos / George Călin

Problema anul acesta, mai mult ca în alți ani, au fost prețurile foarte mari. Vinetele între 4 și 6 lei pe kg, gogoșarii între 6 și 8 lei pe kg, depinde de unde le cumperi. Foto Inquam Photos / George Călin

Citește mai mult

Fotoliu aruncat

Trăiesc într-o țară în care unora le face efectiv plăcere să încalce legea, să ocolească normele să trăiască ca și cum nu ar exista nici un fel de regulă în societate. Discut doar despre acele mici încălcări ale legii pe care le văd zilnic, le văd repetitiv, le văd permanent. Ceea ce mă îngrijorează este acea bucurie pe care o au acei oameni care comit astfel de încălcări (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult