Sari la continut
alt

Cristian Juracheck icon

Membru al Colegiului Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. A fost numit în această poziţie de Camera Deputaţilor şi Senat, în aprilie 2010, pentru un mandat de 5 ani, mandat reînnoit în anul 2015. Are gradul didactic de profesor universitar. În calitate de cadru universitar este titular pentru disciplinele drept internaţional public şi mecanisme europene de promovare şi protecţie a drepturilor omului.


Articole publicate check icon

Fotoliu aruncat

Trăiesc într-o țară în care unora le face efectiv plăcere să încalce legea, să ocolească normele să trăiască ca și cum nu ar exista nici un fel de regulă în societate. Discut doar despre acele mici încălcări ale legii pe care le văd zilnic, le văd repetitiv, le văd permanent. Ceea ce mă îngrijorează este acea bucurie pe care o au acei oameni care comit astfel de încălcări (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Telefon mobil furat

Ce simți în momentul în care cineva îți fură telefonul? Cât de tare te enervezi? Înjuri sau clocotești fără să spui nimic? Cât de mare este starea de neputință, de frustrare și de revoltă că nu poți să faci nimic? (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult