Sari la continut
alt

Cristian Juracheck icon

Membru al Colegiului Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. A fost numit în această poziţie de Camera Deputaţilor şi Senat, în aprilie 2010, pentru un mandat de 5 ani, mandat reînnoit în anul 2015. Are gradul didactic de profesor universitar. În calitate de cadru universitar este titular pentru disciplinele drept internaţional public şi mecanisme europene de promovare şi protecţie a drepturilor omului.


Articole publicate check icon

Fotoliu aruncat

Trăiesc într-o țară în care unora le face efectiv plăcere să încalce legea, să ocolească normele să trăiască ca și cum nu ar exista nici un fel de regulă în societate. Discut doar despre acele mici încălcări ale legii pe care le văd zilnic, le văd repetitiv, le văd permanent. Ceea ce mă îngrijorează este acea bucurie pe care o au acei oameni care comit astfel de încălcări (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Telefon mobil furat

Ce simți în momentul în care cineva îți fură telefonul? Cât de tare te enervezi? Înjuri sau clocotești fără să spui nimic? Cât de mare este starea de neputință, de frustrare și de revoltă că nu poți să faci nimic? (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Farmacie

Până la urmă nu îmi dau seama dacă avem nevoie de toată avalanșa asta de medicamente sau suplimente alimentare, că nici nu mai înțelegi ce cumperi, dacă suntem chiar atât de bolnavi și nu știm sau dacă altcineva s-a prins în locul nostru care sunt nevoile noastre. (Foto: Ovidiu Micsik/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Jacques Yves Cousteau

Este cumva ironic să mergi la un film despre Jacques Yves Cousteau, un film cu un putenic mesaj ecologist prin București. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Jackie

La film, lumea mănâncă popcorn de parcă este sfârșitul lumii sau de parcă ar fi singura masă după săptămâni de zile. (Foto: IMDB)

Citește mai mult

Iori

- De ce ați decis să veniți în România? - Din cauza crizei din 2012. Am analizat, inclusiv din punct de vedere geografic.(Foto Facebook/ Iori by Sensus Japonica)

Citește mai mult

trabuc

A apărut o fraternitate, o solidaritate cum nu am mai văzut demult. Suntem în clandestinitate și funcționăm perfect. Suntem în clandestinitate și suntem în rezistență. Au apărut localuri în care se fumează, se organizează evenimente excepționale, pairing-uri rafinate. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Restaurant

La recepții simandicoase poți vedea de foarte multe ori diferite persoane cu farfuriile încărcate excesiv, în care se amestecă aperitive, felul principal și desert. În vârful farfuriei tronează nelipsita banană! Nu de alta, dar bananele reprezintă un produs de lux, inaccesibil și e bine să profităm de orice prilej pentru a gusta o asemenea delicatesă. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Sala Radio

A fost o situație hilară, penibilă chiar, când a început să facă selfie cu tableta! Nu a ratat niciun unghi, a făcut selfie având ca fundal scena, dar și sala. Evident, selfie fără un zâmbet forțat/calculat și fără duck-face nu există! (Foto Inquam Photos / Ștefan Sandu)

Citește mai mult