Sari la continut
alt

Cristian Ștefancheck icon

Cristian Ștefan are o experiență de aproape 20 de ani în presa scrisă. În prezent este freelancer. 


Articole publicate check icon

Gheorghe Hagi - Getty

Când acasă părea că totul se scufundă – economia-fiare vechi începea să meargă la topit, nivelul de trai mergea în neant, iar de imagine în Europa nu mai vorbea decât primul nostru val de trimiși la produs – în așa vremuri, de la Cupa Mondială de Fotbal din SUA se învrednicea să iasă un Șut de o traiectorie sălbatică, care sfida orice fizică civilizată. Și eram fericiți – noi am făcut, e de-al nostru! (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

badaranii 1960

E suficient să o vezi în ”Bădăranii”, varianta-triumf, imortalizată în ’60, ca să spui odată cu Birlic - jupân Canciano: ”E, nu, că trebuie să mărturisim cu toții că de deșteaptă, e deșteaptă”. De frumoasă, nu mai vorbim – mărturisim și azi. (Foto: captura video Bădăranii, 1960)

Citește mai mult

frig

„Deodată îi trece un fior pe la șale și își dau seama că teracota nu mai bagă căldură. Da, focul se stinsese! Nu se poate, la televizor nu s-a dat nimic că ar fi probleme cu gazu' prin jurul Bucureștiului și ei chiar se uită, imparțial, la tustrele canalele de știri. Se duc la poartă, unde...” (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult