Sari la continut
alt

Cristian Rusucheck icon

Absolvent al Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca – Facultatea de Drept, avocat de 25 de ani în Oradea. Specializat în realizarea unor soluții de precedent judiciar în materiile contencios administrativ, dreptul familiei și dreptul consumatorului. Îl puteți găsi pe pagina FB  și pe pagina profesională.  


Articole publicate check icon

Excavator

M-am nimerit într-un oraș în care se întâmplă să umblu des - nu contează numele pentru că simptomatologia e aceeași peste tot - în care parcul central a stat patru ani în ruină și buruieni, abandonat ca după bombardament. Iar acum se lucrează efervescent și cu râvnă. (Foto: Inquam Photos/ George Călin)

Citește mai mult

luminita de la capat

Mergeam osteniți la capătul unui zile călduroase, de-a lungul unei faleze fără sfârșit care începea să prindă briza mării. Aveam reper un far, o luminiță ce ardea în dreptul balconului nostru. Acolo trebuia să ajungem. Ca să treacă timpul și să uite copiii cât de departe avem de mers, povestesc de “Luminița” o revista de pe vremea când eram ca ei. Foto: Anna Delaw / Alamy / Profimedia

Citește mai mult

Iohannis în safari

N-ai cum să nu te întrebi gândindu-te la președintele Klaus Iohannis - „Cât de nesimțitor trebuie să fii să te plimbi în safari și să te lăfăi în plăceri estivale extrem de scumpe, când țara este la propriu pe butuci? Cine și-ar putea dori un asemenea hate național?” (Foto: Kenya Wildlife Services)

Citește mai mult

Cuplu fericit

„Astăzi este despre tine” și adaugă uneori cel care postează „sufletul meu”… De atâtea ori am văzut acesta forma mondenă de „La mulți ani”, urmată de tot potopul de dulcegării și amabilități. Desigur, cel mai adesea „sufletul” este în camera alăturată sau chiar lângă autorul postării, așa că ar fi foarte simplu ca urarea să fie făcută în persoană. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Christmas in Viena

De Ziua Națională a României am fost în Viena, o spun cu mândrie și rușine în același timp. La fel ca mii de alti români, care au umplut Pandorf, Prater și  Schönbrunn în zilele acestea reci și care au făcut ca mulți din cei prezenți aici să vorbească româna. Nu am auzit în niciun alt loc din străinătate vorbindu-se atât de mult limba română, ca în zilele astea în Viena. (Foto: Alex Halada / AFP / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Bărbat de 50 de ani

Când ajunse în Primărie debutant nici nu știuseră ce să-l pună să facă. L-au trimis să achite taxe de timbru, că era cel mai simplu lucru de făcut. Timpul trecuse, nici nu-ți dai seama cum trec 30 de ani. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult