Sari la continut
alt

Cristina Bulaicheck icon

Blogger la început de drum, care a ales să povestească despre lucruri frumoase într-o lume tot mai gri. O găsiți și pe Fete călătoare.


Articole publicate check icon

Fereastra iarnă

În nebunia asta de nici-unele, alimentele pentru Crăciun se strângeau cu grijă, cu câteva luni înainte; kilogramul de zahăr, kilogramul de făină, litrul de ulei, și câteva ouă se depozitau în cea mai rece cameră. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult

ambrozia în Bucuresti

Tot mai agresiv de la un an la altul, polenul ambroziei a devenit o bombă biologică găzduită cu succes de terenurile din România. O singură plantă matură poate elibera până la 8 miliarde de grăunţe de polen, spun specialişti alergologi, şi până la 30.000 de seminţe, care îşi păstrează calitaţile germinative timp de 40 de ani.

Citește mai mult

Cadouri de Crăciun

Suma de bani pentru cadoul doamnei se anunță pe grupul creat pe WhatsApp, iar cele mai vocale mămici și în general organizatoarele chetei au grijă să anunțe că se va face totuși o listă cu cei care participă și care, evident, va fi înmânată doamnei. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Decont de cheltuieli

Ai avut ghinionul să ajungi în weekend la unul dintre spitalele administrate de Primăria Capitalei? Ai să poți să le spui prietenilor că ai fost într-un city break într-o capitală europeană, că te-ai cazat la un hotel de 3* și ai beneficiat de servicii ca pentru unul de 1*+.

Citește mai mult