Sari la continut
alt

Cristina Stîngucheck icon

Jurist de meserie, a terminat Facultatea de Drept în 2016, iar acum urmează un masterat în Managementul Proiectelor la ASE. În prezent, este consultant pe fonduri europene în cadrul propriei firme, Improvision, și președintele Asociației Youth Vision for Society(YVS).


Articole publicate check icon

Cioloș-Barna

Acum, dacă USR PLUS iese de la guvernare sau impune demisia lui Florin Cîțu, nu face nimic altceva decât să întărească spusele lui Dan Barna în urmă cu un an și jumătate, „ieșirea din criză nu e mandatul USR”. Ar fi cea mai iresponsabilă decizie și le-ar rupe orice șansă de a avea un scor decent în 2024.

Citește mai mult

cfr - studenti - protest

Problema este una de mentalitate. Am trăit 45 de ani sub comunism, sub „mâna protectoare” a statului care îți dădea casă și loc de muncă. La pachet cu raționalizări, milițieni, cozi la lapte, curent cu porția, ba chiar și facultăți desființate și lista poate continua. Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Citește mai mult

Parlamentul României

Două variante foarte bune pentru ca cetățenii să aibă parte de pensii pe măsura nevoilor lor sunt pilonul II și III. Desigur, PSD are câteva fantezii și pentru pilonul II, una dintre ele s-a îndeplinit când au redus contribuția de la 5,1% la 3,75%. Legal, contribuția la Pilonul II trebuia să fie de 6%, PSD a avut însă alte idei. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult