Sari la continut
alt

Cristina Stoicacheck icon

Este actriță si filmmaker. Absolventă a East 15 Acting School din Londra își împarte timpul între actorie și diferite roluri în spatele camerei. 


Articole publicate check icon

Toți știau

Și acum să vorbim puțin despre situațiile în care ești nevoit să îți duci părinții la azil. În primul rând dacă părintele tău suferă de boli care necesită îngrijire 24/24 și tu nu locuiești cu ei sau ai serviciu și nu ai cum să le acorzi îngrijirea de care au nevoie. Cel mai probabil, nu ai nici cunoștințele necesare pentru a le da cea mai bună îngrijire (după cum am putut observa în zilele astea, nici personalul din azilele din România nu are pregătirea necesară). Foto - Inquam Photos/ Octav Ganea

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Imagine din București

Uitându-mă la televiziunile britanice și fiind activă în social media, am observat multe campanii de promovare turistică ale unor țări precum Turcia, Grecia, Bulgaria, Croația, dar nu mi s-a întâmplat să văd vreodată vreun clip de promovare a României. Foto - Profimedia

Citește mai mult

Ana Morodan

Dacă te urci la volan sub influența alcoolului și a drogurilor și ești vedetă/influencer/ fiu de patron de club de fotbal/ fiu de politician sunt șanse mult mai mari să te bucuri de simpatia unor oameni și chiar a autorităților/ judecătorilor decât dacă ești un om necunoscut care ar fi prezentat succint în știrile de la ora 5 fără a i se da numele și despre care toată lumea ar fi de acord că trebuie pedepsit. (Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu)

Citește mai mult

Puiu Șerban

Deși am avut un contact scurt cu școlile de actorie din România înainte să studiez actoria la o universitate din Londra, pot confirma existența unei culturi sexiste. Multe din colegele mele actrițe care au urmat școala în România au fost fie abuzate sexual, fie forțate să piardă kilograme să arate ”sexy”, unei colege i s-a spus că vă juca numai bucătărese și roluri de comedie dacă nu slăbește. (Foto: Cultura la Dubă)

Citește mai mult