Sari la continut
alt

Cristina Varocheck icon

Este coach și trainer în relații, terapeut în Neuro-Dramatic Play. A lucrat cu diverse categorii de oameni: antreprenori, deținuți, practicante ale prostituției, copii ai străzii, victime ale violenței. Toate aceste experiențe și anii dedicați specializărilor au format-o ca terapeut. Crede că stările interioare sunt cărțile de vizită pe care le lăsăm în urma noastră.


Articole publicate check icon

Tăvălugul emoțiilor

Perioada aceasta ne va costa pe mulți într-un mod zdravăn: unii pierdem oameni dragi, alții ne simțim secătuiți și copleșiți de fricile noastre sau ale celor care ne sunt în grijă, ne simțim amenințați de boală, așa că încrederea în viitor ne scade și trăim cu o incertitudine pe mai multe planuri: de timp, cât va dura această pandemie? (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

coronavirus in romania - Foto Guliver/Getty Images

În această perioadă de pandemie, pentru mulți dintre noi e pentru prima dată când ne confruntăm cu cerințe atât de stricte din partea autorităților statului. Așa că, e necesar să rămânem lucizi și echilibrați în fața fricii și să punem frână panicii care s-a instalat în viața unora, tocmai pentru a nu da naștere altor bătăi de cap. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult

Cuplu gelozie

Zilele trecute am fost surprinsă de sinceritatea cu care o femeie, tânără și foarte frumoasă, pe care abia o cunoscusem, aflându-ne într-un context de socializare, a lăsat să curgă, spontan, o mărturie ca și cum s-ar elibera de o povară grea. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Burnout

Ar fi trist să ne oprim din muncă doar atunci când pierdem. Iar când pierderea vizează sănătatea, oamenii dragi ori momentele importante ale celor de lângă noi, ne amintim că mai există și altceva sau alții importanți în viața noastră. E trezirea din caruselul așteptărilor interioare și a dorințelor de performanță. Uneori e prea târziu, alteori avem noroc. La a doua șansă. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Restaurant

Asaltat de multe mesaje pe care le primește zilnic, în care sunt reflectate norme și ritualuri de conviețuire socială, copilul are nevoie de timp ca să internalizeze toate acestea și să le poată reda într-un mod coerent, semn al unei adaptări echilibrate. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult