Sari la continut
alt

Dragoș Cabatcheck icon

Dragoș Cabat are o experiență în domeniul financiar de peste 20 de ani. El a lucrat în investment banking, apoi commercial banking, ca director de sucursală, trainer, economist șef și director de risc, în băncile Unicredit, OTP și Citi.

Din 2009, administrează portalul financiar www.risco.ro.

Dragoș deține un MBA din anul 1995 și a obținut titlul CFA® în anul 2000. A fost Președinte, Vicepreședinte sau membru al boardului CFA România în perioada 2001-2013, membru în Comitetul Indicilor al Bursei de Valori din București în perioada 2007-2014 și este membru al Consiliului de Supraveghere al Certinvest începând cu anul 2010.

Dragoș a publicat numeroase articole în presa scrisă din România și străinătate, are frecvente apariții TV și interviuri radio pe teme economice diverse.


Articole publicate check icon

Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea

Să nu ne mirăm dacă în acest an vom atrage tot către zero fonduri europene (pur și simplu pentru că este nevoie de cofinanțare a proiectelor europene de la bugetul de stat, iar sumele respective nu prea există), dacă nu vom construi (din nou) niciun metru de autostradă, iar investițiile străine private vor rămâne la minime istorice și concentrate către vestul României. (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult

Guvernul Tudose în ședință

Bugetul unei țări este tot mai mult o construcție contabilă de formă, lipsită de fond. Este adevărat că cel puțin teoretic, alocările globale către anumite destinații (armată, asigurări sociale, investiții, sănătate, etc) spun în principiu ce orientare are guvernul și clasa politică majoritară: liberală ori social democrată, deși vorbim demult despre o „încețosare” chiar și a acestor concepte. (Foto: gov.ro)

Citește mai mult

Sorin Grindeanu și Jean-Claude Juncker

UE a devenit un leu cu dinți tociți, tot mai erodați de problemele majore (Brexit, alunecarea periculoasă spre naționalism și populism, supraîndatorarea unor membri cheie, influența în creștere a Rusiei asupra fostelor țări comuniste și partidelor de tip naționalist din țările importante). (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult