Sari la continut
alt

Eduard Dinucheck icon

Profesor universitar la ASE Bucureşti, doctor în economie, consultant în analiză şi strategie economico-financiară. Autor a numeroase cărti şi articole de specialitate. Publică din 2010 în Ziarul Financiar pe teme economice, politice şi sociale, convins fiind că jurnalismul de calitate contribuie la evoluţia societăţii. 


Articole publicate check icon

Blue Air - pasageri

Îmi pare rău să o spun, dar vă cam înșelați: din punct de vedere economico-financiar este cvasi imposibil ca o companie aeriană să opereze profitabil, subliniez profitabil, cu o flotă de numai 5 (cinci) avioane în condițiile în care, după cum am afirmat în opinia precedentă, ponderea cheltuielilor fixe în costul total este imensă, iar efectul economiilor de scară este evident. (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Academia de Studii Economice

Academia de Studii Economice din București întelege să se implice în susținerea mediului de afaceri autohton, cu precădere cel antreprenorial, în această etapă dificilă, în care impactul epidemiei de coronavirus este vizibil. Foto Facebook/Academia de Studii Economice

Citește mai mult