Sari la continut
alt

Gabi Raleacheck icon

Gabi Ralea este fost jurnalist, în prezent blogger de bricolaj și decor. A urmat cursuri de design interior și s-a specializat în reamenajare interioară în Statele Unite, fiind și autoare a unei cărți de bricolaj, cotată cu 5 stele pe Amazon.com de către cei care au cumpărat-o. Găsești proiectele sale pe www.gabiralea.ro, unde scrie despre bricolaj, design interior și sustenabilitate.  


Articole publicate check icon

Second hand

Să cumperi de la second hand nu este doar o chestiune de economie - pe care o faci plătind un preț mai mic - ci și una de sustenabilitate. Industria textilă este al doilea mare poluator al lumii și, când unii dintre noi cumpără haine deja purtate în locul celor noi, facem un mic pas spre reducerea impactului nostru negativ asupra planetei. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Supraviețuire

Până la dezastre, noi, românii, trebuie să supraviețuim zi de zi într-un mediu în care indolența, incompetența și corupția au compromis aproape tot și au împins sistemele în pragul colapsului. Infrastructura este permanent picată pe undeva, sistemul sanitar nu are cum să te salveze, iar poliția nu intervine la timp. Pe acest fond, protecția cetățeanului cinstit și vulnerabil tinde spre zero. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Gabi Ralea

Industria textilă este al doilea poluator al lumii, la care fiecare dintre noi contribuie când aruncă o haină sau cumpără alta care nu-i vine perfect. În plus, mai bine de trei sferturi din hainele utilizate la nivel mondial nu sunt reciclate, deși ar putea fi reintroduse ușor în circuitul materiilor prime. (Foto: Gabi Ralea)

Citește mai mult

camera tineri - dezordine - getty

Să-ți bazezi meseria pe pasiune, să pui preț pe oameni în locul banilor, să vezi bucuria în mai puțin și să te bucuri de cei ai – toate țin de o educație a sinelui pe care noi, românii, o avem doar pe alocuri și numai la nivel de bulă. Când opt din zece români admit că îi chinuie invidia, câți și-ar goli fericiți dulapurile știind că vecinul are mai mult? (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult