Sari la continut
alt

Gabi Raleacheck icon

Gabi Ralea este fost jurnalist, în prezent blogger de bricolaj și design interior și realizatoare a rubricii TV "Lecția de bricolaj". S-a lansat în domeniu întâi în Statele Unite, unde s-a specializat în reamenajare interioară și a publicat două cărți de profil. Scrie pe www.gabiralea.ro despre bricolaj, casă și grădină, promovând idei și proiecte creative din perspectivă sustenabilă. .  


Articole publicate check icon

Donații pentru refugiați

Este incredibil cum, din neștiință ori din indiferență, oamenii trimit refugiaților lucruri nu doar nefolositoare, dar și jignitoare raportat la situația dată. Nu văd cum altfel se poate numi când, în sacoșa cu donații, găsești sandale aurii, rochii cu sclipici, blugi rupți excesiv ori sacouri cu paiete. (Foto: Inquam Photos/ Silviu Filip)

Citește mai mult

Tânără femeie șosete

În casele încălzite cu centrale termice proprii, aceste soluții ajută la diminuarea facturii la electricitate și gaze, dar și la ținerea costurilor sub control. Acolo unde încălzirea centralizată lasă de dorit, acestea scad transferul termic dinspre exterior spre interior și conservă căldura din casă, sporită pe cât posibil prin surse alternative. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult