Sari la continut
alt

Irina Erischeck icon

Absolventă a Facultății de Studii Europene din Cluj-Napoca, angajată în domeniul IT de aproape 5 ani. Iubitoare de natură, locuiește în Brașov.


Articole publicate check icon

Reciclare - Habits

Ne-am adaptat rapid bunelor obiceiuri, astfel că în prezent în casă reciclăm separat următoarele: ambalaje de carton, ziare sau reviste, PET-uri, ambalaje din plastic, ambalaje din aluminiu, capsule de cafea, deseuri organice (resturi de mâncare, fructe etc.), sticlă (albă, verde sau maro), materiale textile nedegradate. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

work from home

Când încă eram junior în prima companie la care am lucrat, ideea de a deveni freelancer în domeniu mi se părea de domeniul fantasticului. Lipsa experienṭei, a încrederii, a cunoștințelor mă făceau doar să visez că vreodată aṣ putea face și eu parte din acest grup select, din punctul meu de vedere. Foto: Getty Images

Citește mai mult

pereche de tineri

La un moment dat, în timp ce povesteam despre muncă, auzim o frază: „Câtă casă îmi permit?”. Ne-am uitat unul la celălalt și s-a lăsat liniștea la masă. Am ascultat emisiunea care a durat aproximativ cinci minute, fără să scoatem o vorbă. (Foto: Stave, Michael / Seasons.agency Beauty / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Cu bicicleta prin oraș

Mă simt ca într-o bătălie în care eu mă lupt de pe un cal, iar restul participanţilor din tancurile lor. Este un joc al puterii. Nu avem infrastructura adecvată astfel că, în cea mai mare parte a oraşului (Braşov) trebuie să împărţim carosabilul. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult