Sari la continut
alt

Liviu Mihoccheck icon

Este specialist în achiziții internaționale, cu experiență în negocieri și strategii în proiecte de dezvoltare sisteme de siguranță în industria gaz, petrol, petrochimie și farmaceutică. De profesie profesor, este preocupat de educația copiilor prin activități educaționale pe timpul verii, ateliere de literatură, muzică și jocuri.


Articole publicate check icon

Rasărit de soare

Era obiceiul ca în dimineața Duminicii Învierii, copiii să meargă din poartă în poartă și să strige „Hristos a înviat!”, iar la acest anunț minunat mirenii după ce răspundeau cu Adevărat a înviat, îi răsplăteau pe copii cu un ou roș, ori o prăjitură, ori o bomboană sau fruct. (Foto: Klaus-Dietmar Gabbert/ AFP /Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Companie - Getty Images

Poate nu era o mare problemă că eram percepuți ca ieftini, dar acestă perspectivă de low cost inducea că și munca noastră era considerată ca low, adică la un nivel satisfăcător. Mai mult, echipa simțea această percepție. Inevitabil interacționau cu alții din celelalte clădiri de sticlă care erau sub influența aceleași idei. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Colectiv protest

Da, sunt vremuri rele, dar în aceste condiții vitrege ne-am unit, am dobândit libertatea, am determinat schimbarea și normalitatea, am stat împreună și trebuie să continuăm. (Foto: Inquam Photos/ Liviu Florin Albei)

Citește mai mult

Cetatea Alba

Identitatea națională, mai mult decât o afirmare, o proclamare că sunt român în România sau român printre străini, eu o consider un pelerinaj prin istoria noastră, uneori fragmentată, ascunsă, negată, reinterpretată.

Citește mai mult