Sari la continut
alt

Mădălina Ifrim Lovedaycheck icon

Mădălina Ifrim Loveday a absolvit Academia de Studii Economice București facultatea de Comerț secția Turism Servicii și a studiat International Business Studies la Universitatea din Paderborn, Germania. A lucrat ca ziarist la Cronica Română în 1997 și săptămânalul Adevărul Economic între 1998 și 2000. A locuit în Germania între 2000 și 2005 unde a studiat și lucrat pentru firme ca Guiness și Novotel. Vorbește fluent germana și engleza. Locuiește în Marea Britanie din 2007 unde lucrează ca profesionist în retail.


Articole publicate check icon

Theresa May - getty

Dacă ai timp suficient să urmăresti circul creat în jurul Brexit un lucru devine clar. Miniștrii din guvernul May nu cred în ceea ce fac, nu pot nici măcar decide ce să facă în continuare, nu au nici măcar curajul să admită că nu știu ce să facă și încearcă să se ascundă undeva în așteptarea unei idei salvatoare.(Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Philip Hammond

La prezentarea de zilele trecute a bugetului Marii Britanii, ministrul de Finanțe Philip Hammond a anunțat că a pus deoparte 3 miliarde de lire sterline pentru pregătirile țării de a părăsi Uniunea Europeană. Este vorba de Brexit Preparation Fund (Fondul de pregătire pentru a părăsi UE). (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Halloween supermarket

Pe 1 noiembrie multe țări creștine celebrează Sărbătoarea tuturor sfinților, la doar o zi după Halloween. Mai puțin cunoscut esre faptul că cele două sărbători se interconectează și de fapt după unii istorici prima este o încercare a bisericii în secolul al VIII-lea de a contracara sărbătorirea festivalului păgân care a evoluat de-a lungul secolelor, devenind ceea ce în prezent cunoaștem ca Halloween. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Brexit-negocieri in impas

A trecut mai bine de un an de când Regatul Unit, în urma unui referendum contestat și câștigat la mustață, a luat decizia istorică de a părăsi Uniunea Europeană unde este membră din 1973. În octombrie 2017 lucrurile nu s-au mișcat deloc, politica țării este în haos și țara întreagă este mai divizată ca oricând. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

restaurant familie

Românii sunt renumiți ca fiind un popor ospitalier și prietenos. Dar unde se termină amabilitatea și trecem spre o familiaritate exagerată, o atenție nesolicitată și chiar respinsă de oaspeții noștri și mai rău, ne agresăm oaspeții și le ignorăm dorințele? (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult