Sari la continut
alt

Mădălina Ifrim Loveday

Mădălina Ifrim Loveday a absolvit Academia de Studii Economice București facultatea de Comerț secția Turism Servicii și a studiat International Business Studies la Universitatea din Paderborn, Germania. A lucrat ca ziarist la Cronica Română în 1997 și săptămânalul Adevărul Economic între 1998 și 2000. A locuit în Germania între 2000 și 2005 unde a studiat și lucrat pentru firme ca Guiness și Novotel. Vorbește fluent germana și engleza. Locuiește în Marea Britanie din 2007 unde lucrează ca profesionist în retail.


Articole publicate

Brexit-negocieri in impas

A trecut mai bine de un an de când Regatul Unit, în urma unui referendum contestat și câștigat la mustață, a luat decizia istorică de a părăsi Uniunea Europeană unde este membră din 1973. În octombrie 2017 lucrurile nu s-au mișcat deloc, politica țării este în haos și țara întreagă este mai divizată ca oricând. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

restaurant familie

Românii sunt renumiți ca fiind un popor ospitalier și prietenos. Dar unde se termină amabilitatea și trecem spre o familiaritate exagerată, o atenție nesolicitată și chiar respinsă de oaspeții noștri și mai rău, ne agresăm oaspeții și le ignorăm dorințele? (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult