Sari la continut
alt

Mădălina Ifrim Lovedaycheck icon

Mădălina Ifrim Loveday a absolvit Academia de Studii Economice București facultatea de Comerț secția Turism Servicii și a studiat International Business Studies la Universitatea din Paderborn, Germania. A lucrat ca ziarist la Cronica Română în 1997 și săptămânalul Adevărul Economic între 1998 și 2000. A locuit în Germania între 2000 și 2005 unde a studiat și lucrat pentru firme ca Guiness și Novotel. Vorbește fluent germana și engleza. Locuiește în Marea Britanie din 2007 unde lucrează ca profesionist în retail. O puteți găsi și pe LinkedIn.


Articole publicate check icon

Boris Johnson.

Boris Johnson a supraviețuit multor scandaluri în toate funcțiile pe care le-a deținut. Se pare că scandalul îl urmărește peste tot, inclusiv în viața personală. Dar ce s-a întâmplat acum? De ce tocmai acum, când susținătorii lui din rândul electoratului încă sperau că va ieși cu bine și de data asta? (Foto: Dennis Van Tine/STAR MAX/IPx / AP - The Associated Press / Profimedia)

Citește mai mult

aeroport - bagaje

„Cel mai rău lucru era că nimeni din centrul de detenție de la Yarl‘s Wood nu-mi putea spune ce se va întâmpla. Mi s-a încălcat libertatea și nu puteam cere reprezentare legală“. Foto: Getty Images

Citește mai mult

Londra - Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marea Britanie a înregistrat miercuri 1.564 de decese cauzate de COVID-19. Este cel mai mare număr de morţi într-o zi, de la începutul pandemiei. Peste trei milioane de cazuri de coronavirus confirmate în Marea Britanie și 100.000 de persoane au murit până acum, arată datele guvernamentale. (Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Deal UK - Boris Johnson

Ca român și european care trăiește în Regatul Unit am urmărit cu îngrijorare negocierile dintre guvernul Johnson și oficialii de la Bruxelles în ceea ce privește tratatul de retragere din Uniunea Europeană și ulterior, după ieșirea Marii Britanii din UE, negocierile pentru încheierea unui tratat comercial. (Foto. Paul Grover / Shutterstock Editorial / Profimedia)

Citește mai mult

Rishi Sunak

Guvernul Marii Britanii a anunțat luni achiziționarea a 5 milioane de doze de vaccin anti COVID-19 produs de compania Moderna. Potrivit presei britanice, acestea vor ajunge pe piață în luna aprilie a anului viitor. (Foto Eyevine / Profimedia)

Citește mai mult

brexit 2020 - Foto Guliver/Getty Images

Georgeta N., 46 de ani, o româncă stabilită în Regatul Unit din august 2008 nu se mai simte acasă în Anglia. Are doi copii care merg la școală, într-un orășel din nordul țării. După votul Brexit, Georgeta a luat în calcul ideea de a se muta într-un stat din Uniunea Europeană. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult

Scotia referendum (Foto Julien Marsault / AFP / Profimedia)

Prim-ministrul britanic are în față o mare problemă care vine din Scoția, unde politica domnului Johnson aduce în actualitate independența scoțienilor. În cadrul referendumului Brexit, Scoția a votat preponderent pentru a rămâne în Uniunea Europeană. (Foto Julien Marsault / AFP / Profimedia)

Citește mai mult

scoaterea steagului UK la CE

Proiectul de lege, în varianta guvernului Johnson, a trecut de Camera Comunelor. Desi inițial membri ai Partidului Conservator au admis faptul că încalcă „parțial” legea internațională, iar alții au declarat că se vor opune, la vot toți membrii Partidului Conservator au votat în favoarea proiectului în varianta propusă de Guvern. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult