Sari la continut
alt

Marcel Gascóncheck icon

A fost corespondent în București pentru Agenția Spaniolă de Știri EFE. În prezent, lucrează tot pentru EFE, în Johannesburg, Africa de Sud.


Articole publicate check icon

NYT Shhaideh

Shhaideh o fi și ea o păpușă, dar condiția ei de doamnă și de musulmană va ascunde cumva aceste sfori. Va intra în istorie ca prima femeie și prima musulmană la șefia Guvernului, și nu ca păpușa lui Dragnea, așa cum presa internațională o salută pentru genul și religia ei, și nu ca fiica-surogat a unui baron corupt și neinteresant. (Foto: captură New York Times)

Citește mai mult

Striptease

Lângă mine a picat nu știu care consilier local, care a ajuns târziu cu șoferul lui. Șoferul, care avea mâna ruptă și în ghips, s-a așezat la un colț de masă, la mai multe scaune de distanță de următorul scaun ocupat. Eu i-am sugerat șefului să-l invite lângă noi, dar a zis că nu, că treaba lui e să-i conducă mașină și n-are ce căuta între noi. (Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Ted Dumitru

Ted Dumitru a murit. Am aflat de această veste la câteva ore după ce-l sunasem pentru a mai încerca o dată să ne vedem, dar n-a răspuns. După câteva minute a sunat înapoi, dar eu vorbeam cu altcineva și n-am putut să-i răspund. Am sunat și eu înapoi, dar era ocupat și m-am apucat de alte treburi. (Sursa foto: BBC)

Citește mai mult