Sari la continut
alt

Mihai Chiratcucheck icon

Cu o experiență de 15 ani în vânzări, Mihai Chiratcu a început în urmă cu 7 ani o aventură în domeniul training și consultanță. A construit și implementat programe cu focus pe change, cultură și sales.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon steve jobs

Este important să știm ce tip de om de afaceri suntem, antreprenor care creează ceva nou pornind de la o idee in care crede, sau manager care ia o idee și lucrează la ea până este perfectă, urmărind atent fiecare detaliu al ei. (Foto: El Tiempo / Zuma Press / Profimedia)

Citește mai mult

2021

Când eram în echipa de basket am avut parte și de înfrângeri. Uneori era clar că vom pierde cu mult înainte de finalul meciului. Ce ne ținea împreună, ca echipă, era faptul că găseam mereu puterea interioară să încheiem în forță. (Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon lux car

Fericirea nu depinde de simpla posesie de banilor; se găsește în bucuria reușitei, în fiorul efortului creativ–Franklin D. Roosevelt. (Foto: Uladzislau Salikau / Panthermedia / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon cladire - corporate

Putem să ne gândim și la organizațiile consacrate și observăm că din ce în ce mai des își ating limitele, modelele lor de organizare sunt depășite. Lupta este din ce în ce mai des câștigată de companii agile, care se concentrează pe responsabilitate și scop, lucruri pentru care e nevoie de mindset adaptat prezentului. (Foto: Jose Luis Stephens / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult