Sari la continut
alt

Mihai Chiratcucheck icon

Cu o experiență de 15 ani în vânzări, Mihai Chiratcu a început în urmă cu 7 ani o aventură în domeniul training și consultanță. A construit și implementat programe cu focus pe change, cultură și sales.


Articole publicate check icon

Angajator empatic

Pentru a fi empatic e nevoie să simți parte din emoțiile celuilalt, să înțelegi ce simte cu adevarat și din ce motiv, dar să vrei și să treci la acțiune și să îl ajuți. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Antreprenoriat - Getty

Chiar și în momentele în care astrele se aliniază perfect, ai găsit acel “ceva” al tău care te face fericit din care ai șanse să câștigi bani, de fapt abia atunci greul începe. După primii pași, afacerea ta devine complexă, fie că e vorba de servicii, tehnologie sau producție, pe lângă apar o mulțime de aspecte conexe fără de care rămai one man show și vei eșua înainte să începi. Foto: Getty Images

Citește mai mult

Businessman - Foto

Cu toții știm zicala „spune-mi cu cine te însoțești, ca să îți spun cine ești”, suntem definiți inclusiv de oamenii din jurul nostru. Ne facem prieteni și căutăm aliați, punem cu toții pe masă abilitățile și punctele noastre forte. (Foto: Sin See Ho / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult