Sari la continut
alt

Mihai Brașoveanucheck icon

Un călător care iubește avioanele, dar urăște să zboare, comentator, prezentator și om de digital în echipa ProTV timp de 10 ani. Fost Content Manager la stirileprotv.ro, actualmente Targeting Manager la cea mai mare companie de e-commerce din România. 


Articole publicate check icon

Facebook

Mark însă s-a speriat. Nu știe cum să separe știrile false de cele reale, nu știe să facă față acestui rol de Publisher. S-a trezit cu prea multă presiune în urma alegerii lui Trump că președinte. Vrea înapoi în zonă de confort, unde e cald și bine. Ah, și vrea să facă în continuare bani. Mulți bani. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Samsung Note8 - Mihai Brașoveanu

Trăim în era vitezei. Totul e pe repede înainte, informaţiile sunt consumate dintr-o înghiţitură, viaţa însăşi trece pe lângă noi ca un Shinkansen. Avem tot mai puţină răbdare şi cerem tot mai multe de la cei din jurul nostru. Suntem exigenţi cu oamenii şi probabil înzecit când vine vorba de lucruri. (Foto: Mihai Brașoveanu)

Citește mai mult

Bucureștiul meu 1

Am copilărit într-un triunghi al Bermudelor bucureștean. Genul de cartier despre care n-a cântat nicio trupă de rap. Paraziții aveau Colentina, La Familia era în Sălăjan, RACLA pe la Gara de Nord. Despre Calea Moșilor nu cânta nimeni. Nici n-aveai ce să zici. Cel mai entuziasmant lucru de pe strada noastră era când se închidea un amanet și se deschidea o farmacie. Nu e poezie în a vărui un butic de 2x2. Singurul lucru la care puteai visa în locul unde nu se întâmpla niciodată nimic era cum să evadezi.

Citește mai mult