Sari la continut
alt

Monica Roșucheck icon

Înainte de orice, sunt unul dintre românii care îşi doresc să trăiască într-o Românie frumoasă şi prin ceea ce aleg să scriu cred că pot să îmi aduc contribuţia în acest sens. Ca formare, sunt Specialist Marketing/Branding. Mi-am construit un traseu profesional ce are la bază experienţa multiculturală dobandită în diverse domenii de activitate în România, cât şi în Canada, motiv pentru care am avut oportunitatea de a analiza viaţa, din mai multe perspective. Pasionată de transcrierea gândurilor, le notez în blogul personal, dar și în publicaţii precum Holistic Marketing Management Journal, Journal of Medicine and Life, iar de acum înainte şi în Republica.


Articole publicate check icon

Teren MAE

În sectorul 1, la intersecţia străzilor Emile Zola şi Zambaccian, Ministerul Afacerilor Externe deţine un teren care de cel putin 10 ani este lăsat în paragină. Un teren care pare părăsit, un teren ce pare uitat de lume. În afara faptului că este total inestetic, pe acest teren cresc o sumedenie de buruieni vinovate de declanşarea unor alergii în perioada primavara-toamna.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Imobiliare.

Un agent imobiliar mentionează în anunțul publicitar că îţi intermediază vânzarea pentru un apartament din 1956 care se află într-un imobil fără risc seismic. Acest lucru nu înseamnă că la primul cutremur vei fi in siguranţă, ci înseamnă ca nimeni nu i-a făcut acelui imobil o expertiză pentru a identifica clasa de risc seismic în care se încadrează. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult