Sari la continut
alt

Nicolae Naumofcheck icon

Nicolae Naumof este specialist in psihologia deciziei. A studiat in Romania si Olanda, iar acum locuiește in SUA – zona Washington DC. Lucrează independent ca cercetător si consultant in aplicarea psihologiei in designul de produse si servicii.


Articole publicate check icon

SRI - clip

Chiar dacă am analizat critic demersul educațional al SRI-ului, îl găsesc a fi un mic pas înainte în direcția bună. Personal consider că acest material este "cel mai mic numitor comun" al combaterii manipulării. Este corect, dar se poate și trebuie mult mai mult (opinie personală).

Citește mai mult

Mark Zuckerberg in Senatul SUA

Mark Zuckerberg a reușit să proiecteze imaginea unui „băiat simpatic" care vrea „să fie bine". Prestația sa în fața a 44 de senatori americani și a opiniei publice internaționale a fost iscusită: a părut competent, apologetic, politicos, responsabil(?) și bine intenționat. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Telefoane adolecenți

Nu vreau să provoc panică sau, mai rău, paranoia în rândul utilizatorilor de Facebook, Twitter sau Google. Dar, cred că e util să fim conștienți de rolul pe care noi ca utilizatori ai acestor servicii îl jucăm în "lanțul trofic" al modelelor de business ale companiilor care dețin aceste servicii. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult