Sari la continut
alt

Nicolae Naumofcheck icon

Nicolae Naumof este specialist in psihologia deciziei. A studiat in Romania si Olanda, iar acum locuiește in SUA – zona Washington DC. Lucrează independent ca cercetător si consultant in aplicarea psihologiei in designul de produse si servicii.


Articole publicate check icon

Mark Zuckerberg in Senatul SUA

Mark Zuckerberg a reușit să proiecteze imaginea unui „băiat simpatic" care vrea „să fie bine". Prestația sa în fața a 44 de senatori americani și a opiniei publice internaționale a fost iscusită: a părut competent, apologetic, politicos, responsabil(?) și bine intenționat. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Telefoane adolecenți

Nu vreau să provoc panică sau, mai rău, paranoia în rândul utilizatorilor de Facebook, Twitter sau Google. Dar, cred că e util să fim conștienți de rolul pe care noi ca utilizatori ai acestor servicii îl jucăm în "lanțul trofic" al modelelor de business ale companiilor care dețin aceste servicii. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Protestatari portocale

Ministrul Tudorel Toader ne-a spus că "adevărul va fi stabilit de popor". Permiteți-mi să "traduc" ce a spus distinsul ministru al justiției: "poporul își va crea propriul adevăr"; sau ca să fiu mai exact "poporului îi va fi manufacturat un adevăr pe care poporul îl va percepe ca aparținându-i". (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult