Sari la continut
alt

Ovidiu Harfașcheck icon

Ovidiu Harfaș este candidat practicant al Ordinului Contabililor Profesionisti Agreati din Quebec (Quebec CPA Order | Chartered Professional Accountants). A urmat studii universitare și postuniversitare în domeniile management, contabilitate și audit financiar la Concordia University și McGill University din Montreal, Canada, unde lucrează ca auditor financiar în cadrul uneia dintre cele 4 cele mari firme de audit și consultanță din lume (Big4).


Articole publicate check icon

termoscanare - Foto Dave Rushen / SOPA Images / Sipa Press / Profimedia)

Termoscanarea la poarta magazinului o consider greșită din prea multe puncte de vedere. În primul rând, temperatura crescută în sine nu e un diagnostic covid-19. Refuzând cuiva dreptul de a-și cumpăra mâncare doar pentru că are febră îi răpești dreptul de a se hrăni, practic dreptul de a trăi. (Foto Dave Rushen / SOPA Images / Sipa Press / Profimedia)

Citește mai mult

Terapie intensivă, covid-19

Dacă în România ajungem în situații ca cea din Italia, unde medicii decid cine primește aer și cine nu, din lipsă de ventilatoare pentru toți bolnavii, medicii români vor fi forțați să aleagă cine trăiește și cine moare. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Iohannis și Dăncilă

Cum vei negocia cu Erdogan, Putin, Trump și Victor Orban, când ți-e frică de o confruntare cu Paleologu sau Barna? Cum vei apăra ca președinte interesele României, când ți-e frică să nu-ți deraieze campania actorul Diaconu, mai ales că ai de partea ta avantajul experienței aproape unice de a fi președinte pentru patru ani? (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult