Sari la continut
alt

Ovidiu Jeleacheck icon

Ovidiu Jelea a absolvit BMW Driving Academy Maisach, fiind BMW Certified Driver Trainer. Este aventurier, a urcat iarna pe Mont Blanc(4810m) și pe Elbrus (5642m), antrenează o echipă de sportivi în karate, iar timpul ce-i mai rămâne liber și-l ocupă cu filmul și fotografia, domenii în care care a câștigat câteva premii. Mai multe pot fi aflate pe website-ul său, www.borntoexplore.ro.


Articole publicate check icon

pitigoi

Fiind fascinat de numărul mare de specii identificate de birderii din top, am cercetat subiectul și am descoperit că cifrele sunt uluitoare: un studiu a arătat că ar fi peste 45.000.000 de persoane care au fost implicate în birding doar în Statele Unite, iar Statista indică peste 15.000.000 de birderi în Statele Unite doar în 2020. Foto: Ovidiu Jelea

Citește mai mult

Marian Petcu

Îmi mai amintesc că, la un curs despre comunicarea nonverbală, după ce o studentă a descris dezivolt modul în care își modifică mimica și postura când este în preajma unui băiat care-i place, Marian Petcu (foto) s-a adresat băieților de la curs spunându-le: „fiți atenți, tăntălăilor, luați aminte cum vă seduce din trei gesturi!”. Întotdeauna aceste momente erau însoțițe de râsete, dar este posibil totuși ca, în umbra hohotelor, încrederea fragilă în sine a unui student să fi fost zdruncinată și nimeni să nu fi observat. (Foto: fjsc.unibuc.ro)

Citește mai mult

Cabana Capra - IPJ Arges

Identifică-evită-rezolvă este formula mea de risk management pentru activitățile outdoor. Ea este bazată pe o formulă învățată la BMW Driving Academy, pe care am dezvoltat-o pentru a o aplica în activitățile outdoor pe care le practic, în sport, dar și în alte activități. Foto:IPJ Argeș

Citește mai mult

Certificat verde european

Orice minte limpede va identifica imediat efectul Dunning Krugger, eroarea de apreciere în care persoanele incompetente își apreciază eronat competența lor ca fiind mult mai mare decât în realitate, tocmai pentru că, neavând cunoștințe în domeniu, ele nu-și pot aprecia corect nivelul. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult