Sari la continut
alt

Radu Pilatcheck icon

Radu Pilat este fondator și Managing Partner Heist Industries, singura agenție de publicitate din România specializată pe Community Marketing. Radu activează în advertising din 2002 și e pasionat de orice tip de obiect care posedă un motor. 


Articole publicate check icon

Design for Good

Pfuu. Samir își șterge fruntea cu tricoul. A apărat patru din zece șuturi și toate au fost pe poartă. Râde de prietenii lui care au încercat să îl învingă. Râde pentru că ei trebuie să fugă la școală, iar el are toată ziua liberă. Se strecoară tiptil pe sub balconul la care poate apărea taică-su, care sigur ar urla pentru că sigur a făcut ceva greșit. Încă un pas. Doi. Gata. Libertatea e după containerul ruginit de gunoi.

Citește mai mult

Accident auto

În anii '90 nu mai puteam fără servodirecție și ABS. În anii 2000 erai nimeni daca n-aveai climatronic. În ultimii ani conducem cutii pline de circuite integrate care ne țin conectați, parchează în locul nostru, nu ne lasă să schimbăm banda și ne atenționează când să ne oprim la o cafea. Cu toate astea, de ce murim în continuare pe capete? (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult

Samsung Galaxy Note8

Dimineața, nu foarte devreme. Descărcăm motocicletele din remorcă, ne echipăm. Verific mailurile de birou, răspund la vreo două mai urgente. Propunerile pentru următorul pitch se văd în cel mai mic detaliu pe ecranul uriaș. Pentru o secundă mă cred înapoi la birou, doar unul cu ceva mai mulți mesteceni. Clarific niște întrebări pe whatsapp. Anunț acasă că intru în pădure. Bag cu inima strânsă telefonul în buzunarul camel-bag-ului cu un singur gând: să nu cad pe spate.

Citește mai mult

Trafic în București

Vinovații pentru jihad-ul din traficul bucureștean din timpul școlii suntem noi și numai noi. Noi, cei care găsim cea mai bună școală sau grădiniță numai în cartierul vecin, la doar 20 de minute de mers cu mașina. 20 de minute care dimineața la 8 devin 200. Noi, cei care ne-am luat apartamente în suburbii fără să conteze că nu există drumuri de acces și care alegem să dăm copilul la școală în centru, că acolo se învață mai bine. (Foto: Liviu Florin Albei/Inquam Photos)

Citește mai mult

tesla

În 2017, Elon Musk se dă jos din Tesla Model 3 pe o scenă. A înaintat vreo 10 metri dintr-un colț umbrit. Setup-ul e o combinație de lansare de telefon mobil cu discurs monosilabic și fără glam-ul cu care ne-a obișnuit industria auto. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Pe Facebook la volan

Suntem în sfârșit liberi în a nu mai face nimic în afară de a scrola. Suntem în sfârșit maldăre de materie cu 60 la sută apă și mare capacitate de absorbție de non-informații. Gata de like. Gata de share. Gata de hate. Gata cu volanul. O nație de transportați. Transportați de la A la B pentru a posta despre asta. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult