Sari la continut
alt

Răzvan Săndulescucheck icon

Răzvan Săndulescu este fost jurnalist, fondator al Kensington Communications, trainer de comunicare politică și consultant politic din anul 2000. În perioada 2000-2002 a fost consilier al președintelui PNL, Valeriu Stoica, iar între 2002-2004 a coordonat departamentul de PR al PNL. Membru în staff-ul de campanie al candidatului la Președinție, Traian Băsescu, la alegerile din 2004. Are la activ zeci de campanii electorale în România și Republica Moldova.


Articole publicate check icon

S. Halep

Uneori, eșecurile îți fac cel mai mult bine. Fără meciul de la Miami, cu Johanna Konta, fără finala ratată cu Ostapenko si eliminarea din primul tur de la US Open, cu Sharapova, Simona n-ar fi devenit sportiva care este acum, una completa, care se bate pentru fiecare minge, bine și până la capăt. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Simona Halep

Simona își va reveni atunci când va pierde de atâtea ori, încât nu va mai purta povara așteptărilor noastre. Când va rămâne cu adevărat singură, așa cum este de altfel pe teren, în fața oricărei adversare, atunci va începe a doua urcare a Simonei către vârf. (Foto: Inquam Photos / Mihaela Ionela Bobar)

Citește mai mult