Sari la continut
alt

Răzvan Săndulescucheck icon

Răzvan Săndulescu este fost jurnalist, fondator al Kensington Communications, trainer de comunicare politică și consultant politic din anul 2000. În perioada 2000-2002 a fost consilier al președintelui PNL, Valeriu Stoica, iar între 2002-2004 a coordonat departamentul de PR al PNL. Membru în staff-ul de campanie al candidatului la Președinție, Traian Băsescu, la alegerile din 2004. Are la activ zeci de campanii electorale în România și Republica Moldova.


Articole publicate check icon

Război și pace la Roland Garros

Eram de părere recent că una dintre cele mai stupide reguli din sport e sancționarea cu "galben" a fotbalistului care își scoate tricoul să-și arate sutienul de verificare a parametrilor tehnici mulțimii aflate în delirul post-gol. Regula „galbenului” din fotbal e nimica toată însă pe lângă refuzul organizatorilor de a introduce arbitrajul electronic de linie la cele mai mai mari turnee de tenis pe zgură. Foto Profimedia

Citește mai mult

Valencia

În acel moment, în Valencia am avut sentimentul mai acut ca niciodată noi, românii, trăim într-o țară care se dezvoltă mai mult la suprafață, decât la interior, mai mult la orizontală decât pe verticală. Sigur, umor ca-n România niciunde nu găsești. Sunt și alte lucruri bune aici, de exemplu tunelul dacic, dar cred că peste tot există avantaje și dezavantaje. Foto - Profimedia Images

Citește mai mult

David Popovici - medalie

Adrian Rădulescu: „Așa cum a zis David, focusul principal a fost să facem cursa așa cum ne-am planificat, nu neapărat să fim atenți la ce fac ceilalți. David are obiectivele lui și se pregătește în fiecare zi ca să le atingă. Dacă petreci timp fiind preocupat de ce fac alții, nu îți mai rămâne timp să te concentrezi pe ce ai de făcut”.

Citește mai mult

S. Halep

Uneori, eșecurile îți fac cel mai mult bine. Fără meciul de la Miami, cu Johanna Konta, fără finala ratată cu Ostapenko si eliminarea din primul tur de la US Open, cu Sharapova, Simona n-ar fi devenit sportiva care este acum, una completa, care se bate pentru fiecare minge, bine și până la capăt. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult