Sari la continut
alt

Ștefan Bădescucheck icon

Ștefan Bădescu este freelancer din 2012 când și-a înființat propria companie. Absolvent de ASE, Ștefan a lucrat în trecut pentru Comisia Europeană, iar acum este trainer certificat PMP, cu experienţă în proiecte de M&A din sectorul energetic, retail, real estate, dar şi în proiecte derulate cu fonduri europene.    


Articole publicate check icon

Petre Daea, sedinta de Guvern

Mă sună la ora 7:00 chiar ministrul Agriculturii, dl. Petre Daea. În treacăt fie spus, m-am simțit onorat și totodată rușinat, eu având alarma zilnică 10 minute mai târziu. Am uitat complet în acel moment să mă întreb cum a avut dl. ministru numărul meu de telefon, am uitat și glumele cu frunza și cu oaia, am uitat tot. (Foto: George Călin/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Preot acuzat

Copiii în mod natural au sesizat ceva în neregulă cu mocirla, instinctiv s-au delimitat de ea, dar directoarea i-a „educat”. Ca o mamă grijulie le transmite că mocirla e bună, să pape mocirlă, ca să se facă mari.

Citește mai mult

SEO

Te gândești să deschizi o afacere, un start-up. Ești la început, încă mai lucrezi la un patron, dar ai strâns câteva salarii, și vrei să încerci, să îți urmezi visul. Crezi că poți face lucrurile mai bine decât alții. N-ai buget de marketing, abia dacă îți mai rămâne ceva după ce vei deschide firma. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Masini abandonate

Orașele noastre nu numai că au devenit niște mari parcări, dar parcările seamănă pe alocuri cu cimitirele de mașini. Poliția locală se ocupă de problema epavelor. Și deși am crezut că nu o face cum trebuie, m-am înșelat. Am solicitat o întâlnire la fața locului, pentru a le prezenta cele 6 epave din fața blocului, o parte din ele parcate chiar pe locurile plătite. (Foto: George Călin/Inquam Photos).

Citește mai mult

Proteste 5 februarie

Pe lângă furie, n-am obținut nimic, ei au câștigat. Urmează biruri pe care tot noi le vom plăti, apoi creșteri salariale la bugetari. (Foto Adriana Neagoe/Inquam Photos)

Citește mai mult

Uneori cedez prea repede, alteori nu știu cum să fac mai atractive lecțiile sau insist până ce copilul începe să dezvolte o respingere. Sau îmi pierd răbdarea. (Guliver Getty Images)

Telescop
Citește mai mult

Gym

Și totuși, ce fac eu pe străzi întunecate la ora asta? E 6 dimineața. Nu era mai bine în patul meu cald de acasă? (Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Metrou

Nu mă refer la voi, cei care citiţi, ştiu că voi aţi remarcat chestiunea, însă e bine să ştim că suntem un număr considerabil, care am dori să respectăm nişte reguli de bun simţ, care sunt pentru binele nostru. (Foto: Digi24)

Citește mai mult

Mașini

Peste tot în țară se circulă la limita dintre viață și moarte, dar nicăieri nu mi-e dat să văd spectacolul grotesc al mașinilor în depășire, mai multe pe contrasens decât pe banda de mers, așa cum e în Teleorman. O coloană nesfârșită de șoferi care se fură unii pe alții. (Inquam Photos / Raul Giuglea)

Citește mai mult

inchisoare

Dar statul, prin tot felul de instituții sau agenții lipitori, în loc să propună în sute de pagini tot felul de măsuri de reducere a pedepselor, fără să spună răspicat că e nevoie de construirea mai multor închisori, preferă să mimeze rapoarte. Ba chiar se propune înființarea unui nou institut, de făcut rapoarte. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult