Sari la continut
alt

Ștefan Bădescucheck icon

Ștefan Bădescu este freelancer din 2012 când și-a înființat propria companie. Absolvent de ASE, Ștefan a lucrat în trecut pentru Comisia Europeană, iar acum este trainer certificat PMP, cu experienţă în proiecte de M&A din sectorul energetic, retail, real estate, dar şi în proiecte derulate cu fonduri europene.    


Articole publicate check icon

Încărcare mașină electrică

Sunt numeroase stații care sunt mai mereu libere, dar asta pentru că sunt poziționate departe de aglomerările urbane, sau pentru că au tarife duble față de altele, căci în piața mașinilor electrice nu e ca la carburant, unde diferențele de la o benzinărie la alta sunt infime, de 1-2%. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Nea Costică

În urmă cu aproximativ 6 ani, toate planurile lui Nea’Costică au fost mistuite de un incendiu care a distrus atelierul în proporție de 80%, ajungând în situația în care a fost nevoit să reconstruiască atelierul și să acopere costurile comenzilor pregătite care se aflau în atelier, distruse în timpul incendiului.

Citește mai mult

Petre Daea, sedinta de Guvern

Mă sună la ora 7:00 chiar ministrul Agriculturii, dl. Petre Daea. În treacăt fie spus, m-am simțit onorat și totodată rușinat, eu având alarma zilnică 10 minute mai târziu. Am uitat complet în acel moment să mă întreb cum a avut dl. ministru numărul meu de telefon, am uitat și glumele cu frunza și cu oaia, am uitat tot. (Foto: George Călin/ Inquam Photos)

Citește mai mult