Sari la continut
alt

Ștefan Pălăriecheck icon

Conduce grupul de lucru pentru Politici Publice în Educație al Partidului PLUS. A condus pentru 10 ani un ONG educațional prin ale cărui programe au trecut peste 35.000 de adolescenți și a elaborat în ultimii 20 de ani programe de training și dezvoltare pentru câteva mii de manageri din cele mai mari companii din România.


Articole publicate check icon

Salon covid

Aveam același fel de a vedea lucrurile. Viața. Alex e obsedat de corectitudine. De munca bine făcută. De meșterii care repară pompe de apă și care îți rezolvă meticulos orice problemă. Îmi povestește de oamenii pe care i-a pierdut de pe tractor. Cum au plecat în strâinătate și l-au lăsat în mijlocul campaniei cu hectarele nearate. Lucrează acum aproape 100 de pogoane.

Citește mai mult

Ștefan Pălărie, covid

Cazul Mihăiță ne făcea pe toți să ne întrebăm dacă nu cumva este o idee proastă să stai în spital - poate că, intrând în contact cu noi și noi îmbolnăviți, Mihăiță se tot infecta cu noi variante SARS-COV2.

Citește mai mult

Pregătiri Bacalaureat

Am pus mâna pe telefon, am discutat într-o ședință de grup de lucru pe politici publice în educație, am anunțat cazul și liceul către cei din comisia de organizarea a bacalaureatului la nivel național, am primit asigurările că se iau măsuri. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Rezultate evaluare națională 2020

Am avut însă ocazia să completez filmul zilei cu cel al discuțiilor purtate cu Ioana - elevă clasa VIII-a la o școală gimnazială din județul Călărași, dintr-o localitate mică  - cu sub 5,000 de locuitori. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult