Sari la continut
alt

Yvette Larssoncheck icon

Profesor de limbă suedeză. Predă la International School din Helsinborg, Suedia. Îndrăgostită de România, încearcă să schimbe imaginea țării, prin sutele de fotografii publicate pe pagina de Facebook, dar și prin articole publicate pe blogul său The Bucharest Lounge.


Articole publicate check icon

Schior

Un nou ministru al Turismului a fost numit săptămâna trecută și sunt patru arii de care ar trebui să se ocupe imediat. (Foto: Inquam Photos/ Ghita Porumb)

Citește mai mult

Manuela Scripcariu

„Acest proiect a început ca o soluție reală de a-i face pe străini conștienți că existăm, că putem oferi o experiență de călătorie unică, într-un loc în care ne-am păstrat tradițiile și obiceiurile, unde mâncarea este sănătoasă, aerul este curat și peisajul o binecuvântare”, spune fondatoarea Discover Bucovina. (Foto: Flavius Paul)

Citește mai mult

Copiii și tehnologia

În sălile de clasă am văzut copii care, pur și simplu, adoră să învețe când sunt în fața un iPad, de exemplu. Există nenumărate instrumente pe care profesioniștii în educație le pot folosi și copiii sunt entuziasmați să învețe dacă stau în fața unui calculator - și învață repede! (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Mere

Cum este posibil ca într-o țară privită cu atâta suspiciune să fiu primită cu atâta ospitalitate și căldură? Vorbesc despre cât de bine îi primesc românii pe oaspeți și pe străini în casa și în țara lor și despre cât de bine mă simt atunci când mă aflu în România sau printre românii din străinătate. (Guliver Getty Images)

Citește mai mult

București

Susțin că ar trebui demarată o mișcare și o campanie care să spună „Acesta este Bucureștiul”, căci identitatea orașului meu european favorit nu este exprimată suficient de eficient încă, iar cei din afara României știu destul de puține despre capitală. (Inquam Photos/ Adel Al-Haddad)

Citește mai mult