Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Care este atmosfera în orașul Yokohama, unde a andocat vasul aflat în carantină din cauza coronavirusului. VIDEO

Yokohama

Puțin după ora apusului, pasagerii aflați în carantină pe vasul Diamond Princess se plimbau pe punte. La țărm, doi oameni țineau în mâini cartoane mari, cel mai probabil cu mesaje de încurajare către cei care nu pot părăsi nava. Perimetrul din jurul acesteia a fost înconjurat cu un gard cu sârmă ghimpată.

Pe 17 februarie, Ministerul Sănătății din Japonia a recomandat publicului să evite adunările care nu sunt esențiale și nici urgente. Mai cu seamă persoanele în vârstă, se pare cele mai predispuse la infecția cu noul virus, trebuie să evite călătoria cu trenul la orele de vârf.

Care este atmosfera în orașul Yokohama unde a andocat, în urmă cu aproape două săptămâni, vasul de croazieră cu 3.700 de persoane la bord?

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • ion check icon
    Nu trebuie sa fii mare specialist ca sa-ti dai seama ca intr'un spatiu atat de mic, oamenii s-au imbolnavit unii de la altii ! japonezii nu stiu deloc sa gereze criza asta !!!!
    • Like 2
  • Raul check icon
    Ar trebui sa scrieti mai mult din Japonia. Despre viata de zi cu zi, probleme, societate, etc.
    • Like 1


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult