Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șase ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Care este atmosfera în orașul Yokohama, unde a andocat vasul aflat în carantină din cauza coronavirusului. VIDEO

Yokohama

Puțin după ora apusului, pasagerii aflați în carantină pe vasul Diamond Princess se plimbau pe punte. La țărm, doi oameni țineau în mâini cartoane mari, cel mai probabil cu mesaje de încurajare către cei care nu pot părăsi nava. Perimetrul din jurul acesteia a fost înconjurat cu un gard cu sârmă ghimpată.

Pe 17 februarie, Ministerul Sănătății din Japonia a recomandat publicului să evite adunările care nu sunt esențiale și nici urgente. Mai cu seamă persoanele în vârstă, se pare cele mai predispuse la infecția cu noul virus, trebuie să evite călătoria cu trenul la orele de vârf.

Care este atmosfera în orașul Yokohama unde a andocat, în urmă cu aproape două săptămâni, vasul de croazieră cu 3.700 de persoane la bord?

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • ion check icon
    Nu trebuie sa fii mare specialist ca sa-ti dai seama ca intr'un spatiu atat de mic, oamenii s-au imbolnavit unii de la altii ! japonezii nu stiu deloc sa gereze criza asta !!!!
    • Like 2
  • Raul check icon
    Ar trebui sa scrieti mai mult din Japonia. Despre viata de zi cu zi, probleme, societate, etc.
    • Like 1


Îți recomandăm