Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Ce am văzut aseară în București: mii de oameni au ieșit în stradă, la -4 grade, la cel mai mare protest post-Colectiv

Peste 3.000 de persoane au protestat miercuri seara în București, pe un ger de minus 4 grade, față de proiectul de ordonanță privind grațierea și modificarea Codului Penal. 

Demonstranții au purtat pancarte cu mesajele „În democrație, hoții stau la pușcărie”, „Democrație, nu amnistie”, „Acasă-i cald și bine, dar eu strig și pentru tine”.

Sute de persoane au manifestat miercuri seara și în Cluj Napoca, Sibiu și Iași.

Iată cum am văzut eu protestele, în câteva imagini:

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Sint alături devoi
  De aici din Italia
  • Like 0
 • Sunt alături de voi dar de departe din italia
  • Like 0
 • Ce oare se mai poate face???Mii de oameni la -5grade...nu era mai bine sa fie mii de oameni in 11 decembrie , la vot sa nu lasam haimanalele puscariabile sa ne fure visul si viata noastra si a copiilor nostri? Sincer cred , acum ca, doar Dumnezeu trebuie sa fie langa noi, sa se intampla o minune care sa ne lumineze !!!Strada a schimbat destine si stari de fapt dar acum oamenii par obositi si scarbiti de tupeu jigodiilor !!!Tinerii ar trebui sa-si ceara vietile inapoi!!!Vise, vise dragii mei...vom merge inainte manati de agramati, plagiatori, hoti ,toti intr-o veselie comuna ...au distrus tot si vor distruge pana vom ajunge vorba poetului " sa cersim din poarta-n poarta"!!!!
  • Like 1


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult