Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Ce am văzut aseară în București: mii de oameni au ieșit în stradă, la -4 grade, la cel mai mare protest post-Colectiv

Peste 3.000 de persoane au protestat miercuri seara în București, pe un ger de minus 4 grade, față de proiectul de ordonanță privind grațierea și modificarea Codului Penal. 

Demonstranții au purtat pancarte cu mesajele „În democrație, hoții stau la pușcărie”, „Democrație, nu amnistie”, „Acasă-i cald și bine, dar eu strig și pentru tine”.

Sute de persoane au manifestat miercuri seara și în Cluj Napoca, Sibiu și Iași.

Iată cum am văzut eu protestele, în câteva imagini:

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Sint alături devoi
  De aici din Italia
  • Like 0
 • Sunt alături de voi dar de departe din italia
  • Like 0
 • Ce oare se mai poate face???Mii de oameni la -5grade...nu era mai bine sa fie mii de oameni in 11 decembrie , la vot sa nu lasam haimanalele puscariabile sa ne fure visul si viata noastra si a copiilor nostri? Sincer cred , acum ca, doar Dumnezeu trebuie sa fie langa noi, sa se intampla o minune care sa ne lumineze !!!Strada a schimbat destine si stari de fapt dar acum oamenii par obositi si scarbiti de tupeu jigodiilor !!!Tinerii ar trebui sa-si ceara vietile inapoi!!!Vise, vise dragii mei...vom merge inainte manati de agramati, plagiatori, hoti ,toti intr-o veselie comuna ...au distrus tot si vor distruge pana vom ajunge vorba poetului " sa cersim din poarta-n poarta"!!!!
  • Like 1


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult