Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Ce am văzut aseară în București: mii de oameni au ieșit în stradă, la -4 grade, la cel mai mare protest post-Colectiv

Peste 3.000 de persoane au protestat miercuri seara în București, pe un ger de minus 4 grade, față de proiectul de ordonanță privind grațierea și modificarea Codului Penal. 

Demonstranții au purtat pancarte cu mesajele „În democrație, hoții stau la pușcărie”, „Democrație, nu amnistie”, „Acasă-i cald și bine, dar eu strig și pentru tine”.

Sute de persoane au manifestat miercuri seara și în Cluj Napoca, Sibiu și Iași.

Iată cum am văzut eu protestele, în câteva imagini:

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Sint alături devoi
  De aici din Italia
  • Like 0
 • Sunt alături de voi dar de departe din italia
  • Like 0
 • Ce oare se mai poate face???Mii de oameni la -5grade...nu era mai bine sa fie mii de oameni in 11 decembrie , la vot sa nu lasam haimanalele puscariabile sa ne fure visul si viata noastra si a copiilor nostri? Sincer cred , acum ca, doar Dumnezeu trebuie sa fie langa noi, sa se intampla o minune care sa ne lumineze !!!Strada a schimbat destine si stari de fapt dar acum oamenii par obositi si scarbiti de tupeu jigodiilor !!!Tinerii ar trebui sa-si ceara vietile inapoi!!!Vise, vise dragii mei...vom merge inainte manati de agramati, plagiatori, hoti ,toti intr-o veselie comuna ...au distrus tot si vor distruge pana vom ajunge vorba poetului " sa cersim din poarta-n poarta"!!!!
  • Like 1


Îți recomandăm

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult

RetuRO

Sunt pline rețelele sociale cu postări ale oamenilor care descriu că simt furie, frustrare, neputință, când văd deșeuri în Lacul Roșu sau lacul cu nuferi din Ipoteștii lui Eminescu, în stațiuni montane sau pe litoral. Le vedem peste tot - pe stradă, pe marginea drumurilor naționale, în tren, din tren, pe lângă calea ferată, în grădinile blocurilor, în gropile de gunoi de la marginea satelor, pe albiile pârâurilor și râurilor, în păduri.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ana Maria Bălan

În facultate, am avut o colegă mai mare pe care mereu am admirat-o: super deșteaptă, implicată, genul de persoană pe care ai dori-o în echipa ta de medici. Am revăzut-o în primul ei an de rezidențiat: epuizată, dezumanizată, cinică. (Foto: Ana Maria Bălan/ Facebook)

Citește mai mult