Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Cei care vor participa la a doua ediție a Maratonului de la Timișoara vor beneficia de un screening de sănătate gratuit

Timișoara - maratonul vaccinării

Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Maratoanele de vaccinare s-au dovedit un succes în România, iar cel care a dat tonul a fost cel desfășurat la Timișoara, la sfârșitul lunii aprilie.

Acum, unul dintre inițiatorii acestuia, preşedintele Asociaţiei pentru ATI „Aurel Mogoşeanu”, dr. Dorel Săndesc, anunță o a doua ediție a maratonului de vaccinare, în perioada 14-17 mai 2021.

De această dată, cei care vor veni să se imunizeze în cadrul evenimentului de la Timișoara vor beneficia de „un screening al stării de sănătate -în premieră națională în cadrul unui Maraton al vaccinării-prin efectuarea de teste de depistare a unor patologii cronice la persoanele cu factori de risc”, a scris Dorel Săndesc pe Facebook.

În timpul noului maraton, cei care vor face rapelul după prima ediție vor primi vaccinul inițial, Pfizer, în timp ce cei nevaccinați vor fi imunizați cu serul de la Johnson&Johnson, pentru care nu e nevoie și de a doua doză.

Luni a început și la Craiova un maraton al vaccinării, care se va desfășura timp de 8 zile pe stadionul „Ion Oblemenco”, sub deviza sub deviza „Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Buna ziua. Stiti cumva si ora la care incepe Vineri?
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult